Komentari (424)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba pitati onog pjanu iz ceske kao i kitarevicku zasto se vijore zastave sa nacistickim simbolima kod njih i ne samo kod njih nego je vidan porast neonacista u poljskoj, madjarskoj, slovackoj itd
@katonix nacizam u htvatskoj nije nikada ni iskorjenjen devedesetih je jos i ojacan jer je tudjman vratio one sto su pobjegli poslije drugog svjetskog i u periodu poslije njega. Medjutim nije tako samo u Hrvatskoj nego je situacija u Srbiji indenticna ako ne i gora sto se toga tice jer znamo da su cetnici masovno zamjenili dresove i od 1943-ce umjesto kokarde na subaru prilijepili petokraku. Ali ta fasisticka svijest nije nikada umrla i danas je jaca nego ikada.
@Impregnator. jesu to ti fašisti? http://www.sloboda.hr/hrvatska-pomoc-bosnjacima-bila-je-cetiri-puta-veca-nego-hrvatima-u-herceg-bosni/
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
ovi smatraju da je puno lakše objasniti strancima da vjeruju njima a ne svojim očima i obavještajnim agencijama, nego raditi svoj posao i stati na rep tim pojavama kojih definitivno ima. naravno, u izboru između otvorenog, slobodnog i sigurnog društva i arapskih para koje dobijaju da se prave da ne vide projekat arabizacije i islamizacije u bih, jasno je šta biraju.
Ja kao "vehabija" vam govorim da rijetko ko podrzava isil, jer je citava ulema na stavu da su neispravni. Tako da ces vidjeti samo par momaka koji igraju call of duty da podrzavaju isil, ali nakon par samara od brace opamete se. Nema toga kod nas toliko, vise ih ima po njemackoj jer ih slabo ko moze uciti vjeri. Mi imamo bh daaije koji drze dersove otvorenog tipa i uce nas vjeri, dajte ba ljudima normalne poslove pustite suplju o terorizmima, skrecete samo paznju sa pravih problema.
GOVNARSKI HDZ KORISTI SVE MOGUCE RESURSE NA NASKODI BH.PAMTITE DOBRO OVE DANE.GOVNA DRZATI NA DISTANCI.HRVATI KAO NAROD NEMAJU NISTA S TIMA,HDZ POLITIKA JE UZAS.CISTI FASIZAM
Dodji u gm.da vidis ima li zastave.Mozes nas gledati samo na tv..
Vijore se i cetnicke zastave i uuuuuuustasi barjaci pa? 😬😬😬😬😬😬😬
ovom mekticu svaka cas
Laže ba laže. Laže kad zine.
Čemu obaziranje na lajanje kerova ? Karindu, Kurca i Zemana alkosa niko ne jebe 1% u Evropi, pa trebaju negdje pamet prosipati. Ima lijepo tužba za klevetu, šta Karinda nepismena zna, čitav život trošila budžetske pare i Sanaderu kitu pušila.
@zoranzoranovic ima li dokaza za te tvrdnje ?
@zoranzoranovic daj mi link koji, očito si bolje upućen u to
....ne sekiram se ja ima li ili nema!....ako ima brzo će se pokazati, a ako nema nema!!! ....to što se nosi burka, nikab meni ne smeta,....hiđab po mom ukusu previše otkriva!
Ama jok to se Kurcu i Kobildi peisnilo
ma kakav terorizam,to je "europski" islam. prvo se mole, pa narokaju pa kolju. isilovci to rade obrnuto. kakav terorizam.
Nema terorizma to je tacno,ali nema ni posla ni para ni srece nista nemamo s vama
Hrvatska kao jedna od kolijevki nacizma nebi trebala da sere okolo o drugima dok u isto vrijeme u njoj i dan danas vlada fasizam koji je u stalnom porastu. Dobro je ova Bosna ikako mirna kada su joj joj sve susjedne zemlje nacisticke i dok i njoj 65% teritorija kontrolisu fasisti
Ne mogu da dobiju pasos fali im jedan papir, tako da nemaju sta izgubiti
Za nas Bosance su najveći teroristi mnogi posrbljeni i pohrvaćene sluge beograda i zagreba
Denis Zvizdić: 'Nemamo podatke o tisućama radikaliziranih osoba. Pozivamo naše susjede da ih dostave našim službama!'