Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OPROSTA I ZABORAVA NEMA ! 11.07.1995.
Fascinantna stranica Bavarske TV o Srebrenici... http://story.br.de/srebrenica-massaker/#/chapter/1/page/1 http://www.br.de/nachrichten/srebrenica/index.html
Što popišao? Zato što nije dozvolio da se Armija BiH ponaša isto tako divljački kao i VRS ili HVO?
Pricajte sta hocete...da su 92' bili sadasnji politicari rat bi trajao 7 dana maksimalno i danas bi zivjeli u capajebu...oni koji bi prezivjeli...Rahmet dusi Predsjedniku...
Pa i danas se živi u Capajeby :-)
Odron trebo si doci na Treskavicu u novembru 95' pa nam to kazat...a sto se tice izjave da rata nece biti previse mrzis da bi to shvatio,svako normalan se spremo za rat I odbranu...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sto mi se nesto p..k..nj..o.
trebali su poneti lopatu da ga iskopaju
da bar ne ostanu nezaposleni kada su vec mezaru
Posjetili mezar i proucili Fatihe krvniku naroda Srebrenice i potpisniku RS-a. Evo dokaz:
https://www.youtube.com/watch?v=JmHTiuwpihA Htio je fildzan dzamahiriju i gurao nekakve Bosnjake koji nikada nisu postojali kao nacija i tako stvorio Srbe i Hrvate u BiH, gdje prestaje svaka moguca normalna logika i nemojte sada srati da Bosnjaci postoje od prije nekoliko stoljeca jer ne postoje BOSNJACI nego Bosnjani ali uzeti knjigu i procitati realne cinjenice je danas gore nego zaraditi milione. Ja sam musliman, ponosni Bosanac i nikada se necu izjasniti kao izmisljena nacija Bosnjaka ili bilo kakva druga osim Bosanac ili Hercegovac a vi koji ste nekakva patriote Bosnjacke i hocete da vam se pravoslavno ili katolicko stanovnistvo izjasnjava kao Bosnjaci ste nepismeni i nikada necete dobiti cjelovitu drzavu. P.S ovaj nam je ostavio sina koji je mnogo toga uradio za drzavu Izetbegovica a malo uradio za drzavu BiH. P.P.S ovaj klix sa svojim idiotnim vijestima mi ne da mira ni za Ramazan.
1994 godina,djeca sehida dobila pomoc od islamskih semalja u bidu slatkisa.Mala Ajsa jede cokoladu i sva se umazala,kaze njoj mali Kemo: "daj malo i meni"!,a ona kaze "nedam",on "daj"ona "nedam",te ce Kemo njoj : "njeka,njeka,bice i moj babo sehid"
Velikim Bogom se kunemo da robovi biti necemo! Neka ti je vjecni rahmet Predsjedniče!
Ja u svom uvrnutom TORNJU na aparatima, moj pajdo Keljmendi mi dosao u posjetu
Imao je rahmetli predsjednik nekoliko nelogicnih poteza koje da su se drugacije rijesili imali bi bolju drzavu bez Genocidne Tvorevine ali opet on je inicijator spasa Bosnjaka i prestanak nekoliko stotina godina robovlasnistva nad Bosnjacima. Sad mi Bosnjaci napokon imamo vracenu drzavu, neko je postuje neko ne ali jedno je sigurno ni Krmak ni neko drugi ovu drzavu nikad vise nece moci cijepati. Nisu nasi sehidi aBd, dzabe ginuli za ovo prelijepu zemlju da bi je mi tek tako ostavili. RAHMET TI DUSI PREDSJEDNICE I HVALA TI STO SI PROBUDIO 92. SVIJEST NAS BOSNJAKA!
Luna luda, ne mislim samo da je Alija ali je predsjednik incijator i okupio je oko sebe intelektualce za projekat koji se danas zove DRZAVA BIH. Za svaki projekat treba da postoji neko ko ce pokrenuti a onda na kraju za njega budu zasluzeni i drugi ljudi bez kojih se ne bi moglo. ;)
@aleksandarperovic procitaj sta je "otac" srbske nacije napisao o Srbina. Jednostavno zivite u lazima a znate sta je prava istina! Citav svijet zna ko je napravio genocid u Srebrenici samo se vi i Rusija pravite "pametni". Oficijalno ste postali Genocidni narod jer je Europski Parlament usvojio rezoluciju. Odi pitaj oca i dedu sto su ukaljali i osramotili srbskii narod sa ubijanjem neduznih civila!?
NE VOLIM TE HALIJA, ZATO ŠTO SI BHALIJA, OSNOVNO SI GENOCIDNU!
nadjite govor Robert Baer o jugoslaviji, pa sami vidite sta su tadasnji predsjednici planirali.
Kad Mumi glasno zove te, A Mumi Tata čeka te, Pridruži im se, vidjećeš, Kroz avanturu brzo ćeš Stić' u dolinu... Stić' u dolinu... U Mumi domu naći ćeš, Sve prijatelje s njima ćeš, Kroz džunglu proć', na otok doć', Na čarobnom oblaku, Pa u dolinu... (Pa gdje?) Pa u dolinu... (Pa gdjeeee?!) Pa u dolinu... (Pa gdje?) Pa u dolinu... Ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta Ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma Ta-ta-ta-ta-ta-ma-ma-ma-ma-ma Ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta Ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma-ma Ta-ta-ta-ta-ta-ma-ma-ma-ma-ma...
TAurska se pokazala bas sada,kada je bilo potrebno stati uz nas po pitanju Rezolucije o Srebrenici.Nisu se culi,jer kroz tu rezoluciju nisu mogli bogatiti BAkira nikako.
Turska nije jedna od glavnih clanica UN-a. Vidjeli ste da nije ni ona od "drugih", a koliko Evropa zeli misljenje Turaka, znamo po EU. Turci vazda sami i vazda jaki ko beton. A i vidjeli smo da je ta Rezolucija samo prepucavanje velikih sila. Ono sto je bitno je da mi nikad ne zaboravimo Srebrenicu i njene žrtve, i da ta rezolucija vazi za nas i u našim srcima. To sto ce neka od drugih drzava to prihvatiti ili ne je pitanje politickog prepucavanja preko nasih ledja, kao i kroz dugu historiju. NE ZABORAVITI, UVIJEK PODSJEĆATI, DOĆI CE PRAVDA KOD SUDIJE NAJPRAVEDNIJEG!
Da nije bilo Tita,i zasjedanja ZAvnobiha,Cetnici i Ustase bi Bosnu podijelili jos tokom,i nakon 2 svjetskog rata. Da nije bilo Ustava iz 1974,i da nismo kao Muslimani dobili pravo na naciju,nebi kasnije imali osnove da kriminalna SDA,napravi falsifijkat istorije,i da termin Bosnjaci pripise samo muslimanima,cime su aktovno ucestvovali u konacmoj podjeli Bih na 3 dijela,izmedju Sreba,Bosnjaka i Hrvata. Tito se borio za Bosansko Hercegovacku naciju,a vi velicajte onoga ko vam je obezbijedio cak 23% Bosnje.
Procitaj odluke zavnobiha pa onda pricaj...tu smo podijeljeni na ova tri naroda...kakva bih nacija,na zavnobihu je niko nije ni pomeno...
Prije zasjedanja ZAvnobiha su vec 3 nacije bile "odredjene",istorijski( da ne objasnjavam sada zasto i kako),a Tito je Zvobihom,oduzeo pravo svima,da je svojata,da je dijeli,nego je kazano,da Bosnja,nije ni Srpska,ni Hrvatska,ni Muslimanska,nego i Srpska i Hrvatska i Muslimanska. DA ne govorim o vojnoj zasluzi Partizana(svih 7 ofanzova je Tito vodio u Bih),da je Cetnici u Ustase ne podijele jos u ratu.
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Djokovic uzeo prvi set
Koji je povod posjete mezaru? Godisnjica Srebrenice...
Da nije bilo Alije tesko da bi bilo Seebrenice.