Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od EU mozemo dobiti samo ogriske od jabuka koje smo im mi izvezli a sansu da udjemo imamo ali cemo je iskoristiti za jedno 150 god ako do tad ne bude smak svijeta obzirom da je cak i previse predznaka se desilo i uveliko se pojavljuju novi.
Veliki gospodin, uvijek bio i ostaće takav a vi udarajte minuse koliko hoćete.. Za onu pjevaljku i za izbacivača iz SBB-eja, pojaaam. Iz ugledne porodice a ne neki skorojević i pobjegulja iz CG
Znaju li dotični i koliko znaju stranih jezika ( možda bi im mogli i zatrebati ) ili su samo čuli za njih??
Zvizdic najgori premijer VM. Nista uradio nije a samo gluposti prica. On da ima obraza bi se povukao al povuci ce se i on i SDA mu nakon izbora.
Dobro jutro komšije iz RSrpske , tolike pare potrošiste na lobiranje a Dodik ni da mrdne dalje od Srbije !!! A ni na Kosovo ne može a i ne smije )))