Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sanu govnima od srca zelim da im sve vrati svo zlo koje su prouzrokovali i jos uvjek prouzrokuju u BiH.
EU je presutila 4 godine rata i genocid. Ovo ne bi smjela. Dodik je samo SANU potrcko koji zeli da ojadi jos naroda na ovim prostorima radi nekog SANU psihopate.
Zvizdic i Konakovic su bili premijeri Sarajeva 12 godina, Zvizdic 4, Konakovic 8 godina. Tada je Sarajevo sa nima bilo Las Vegas 🤣🤣 Zvizdic i Konakovic sada kritikuju vladavinu SDA, a bili u vrhu te vladavine 🤣🤣 Dođem do ZAKLJUCKA da je najgori SLJAM napustio SDA
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Slijedit ce i traktorijade kao u Hrvatskoj
Znaci ovaj plan je nastao kad , gdje i kako? Da u svim novinama evropskim ovo da se objavi...nek EU ZNA zasto ovo sve DODIK RADI! HAJTE BOTOVI aktivirajte se sirom svijeta!
Jedan helikopter za gaziju 😂🤗😘
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Srbi su genocidan narod i to čitav narod. Sve dok slave generala i crtaju mu murale,do tada će biti čitav narod biti izvršitelj genocida. To im treba samo govoriti i samo ponavljati. rs je nastala na genocidu i etničkom čišćenju i ne može opstati, to se isto samo mora ponavljati non stop.
SANU2: Svake sedmice plasirati putem svih medija a i politickim razgovorima.
Tako je visleru, reci mu da je islamska deklaracija zakon...
CUJ OVOG PRELETACA IZ MAFIJASKE SDA U NIP KINESKU KOPIJU SDA
bla bla truć, nista bolji nisi od efendije Komsica, samo blebecete gluposti a nesposobni da bila sta uradite
Denise bolan sta si uradio za Bosnu, za narod? Za sebe i sina znamo...
Više sam te cijenio prije ali si naivno i ishitreno promijenio dres. Mislim da je kraj tvoje političke karijere već vidljiv. Nažalost, imao si potencijala ali si se izgubio u kalkulacija a.
Srbi i Hrvati imaju jasne ciljeve i rade na njima. Tako bi i mi trebali imati strategiju i ciljeve a ne samo zaliti se strancima. I imamo lidera koji se boji sopstvene zene.
denise to znamo, a znamo i koliko si dugo u mandatima i dio sterilne politike koja ni nakon 20 godina zbog svojih lopovluka i necasnih radnji nije nasla odgovor na seperatizam. molimo Boga za nove, casne, hrabre i sposobne ljude odane Bosni
I ti -islamske deklaracije.
Muslimani te razapeli Dodiku
Ovaj memronadum ima i nekoliko svojih mana u daljoj postavci koje će ga, uz malo pameti, urušiti i okrenuti protiv njegovih tvoraca jer neke stvari nisu predviđene a desile su se i dešavaju se.Potreban je samo odlučan lider i ovo postaje smrtonosno oružije protiv ideologije koja ga je pisala.(svih onih 8 sijedih glava iz kuće preko puta kompasa)
Gdje taj SANU da mu j..emo mamu!
Memorandum 2 zločinačke SANU
Kazu nastali smo devedeset druge A pola milenijuma bili su nam sluge