Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poruka tetke Mogherini je vrlo jasna!
Fašističku SDA treba zabraniti
Znaci spasila se u zadnji cas
Sreća pa nije došla
cime ? izvozom omladine , zdravlja i pameti u zemlje EU, sve radi takvih olosa iz SDA koji zive u paralelnoj stvarnosti
Ako je Covic pisao Hagu u smislu podrske cetnickim zlocincima i sprecavanja dalje Revizije tuzbe, onda je HDZ dio udruzenog zlocinackog plana bio i ostao i NI PO KOJU CIJENU SE NE SMIJE MJENJATI IZBORNI ZAKON, JERE CE SE DESITI ISTO KAO SA CIK-OM, I REVIZIJOM. U tom slucaju SDP je u pravu, trebaju svi grdjani birati svakog clana predsjednistavb ne samo nacionalisticke fasiticke stranke.
Čime.ba ? Narod ti gladuje !
Svakako da nam je gdin. Zvizdić najjača podrška uspjeha u državi trenutno, ono sto je EU od nas trazila skoro pa je sve V.M ispunilo. Sve cestitke Denisu !!!
Najveci ublehas do sada u vjecu ministara
ma cime bolan konju nenormalni jedino mozda svojom posteno stecenom imovinom
Imao bi se cime pohvaliti!!! Zvizdicu, ublehasu stari. Nemas ti pojma. Svojim neukim odlukama i potpisima unistavas drzavu.
Zayebala je magla..
HAHAHAHAHAHAHAHA
Ne budi smiješan.... bolje koriguj ta usta, djeluju kao čmar.
ublehasi, evo cime se vi mozete pohvaliti : https://www.klix.ba/biznis/finansije/slovenija-najzaduzenija-u-regionu-stanje-u-bih-se-pogorsava-kosovo-najmanje-duguje/170302041
Zvizda ne pretjeruj matere ti
Hajd ne rise,majke ti…
Mozda bi zeljela cuti dje su nestale MILIJARDE eura donacije koja je usla u BiH.Da ste utrosili te pare u BiH sada bi bili u rangu neke bogate zemlje.Tada bi imao pravo da se hvalis,a ne ovako da ste slozni kao Vijece da ubirete debele plate..