|

Zvizdić čestitao Kavazoviću: Pokazali ste da na ispravan način razumijete bit BiH

Zvizdić čestitao Kavazoviću: Pokazali ste da na ispravan način razumijete bit BiH
12
E.S.H.
13.10.2019. u 18:56
41
komentara
12

dijeljenja
Zvizdić čestitao Kavazoviću: Pokazali ste da na ispravan način razumijete bit BiH Denis Zvizdić i reis Husein ef. Kavazović (Foto: H. M./Klix.ba)
Predsjedavajući Vijeća ministara BiH, dr.Denis Zvizdić uputio je čestitku Huseinu-efendiji Kavazoviću povodom ponovnog izbora za reisu-l-ulemu Islamske zajednice u BiH.
"Najiskrenije Vam čestitam na ponovnom izboru za reisu-l-ulemu Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini. Siguran sam da ćete i u predstojećem mandatu nastaviti vrijedno i predano raditi na jačanju moralnih vrijednosti našega društva i činjenju dobra za našu zajednicu. Pokazali ste da na ispravan način razumijete bit BiH, a posebno značaj nacionalne, vjerske i kulturne samobitnosti Bošnjaka-muslimana kao snažne vezivne supstance multikulturalne BiH.

Želim Vam da u dobrom zdravlju i uz Božiju pomoć, i dalje budete reprezent i promotor ljudskih i islamskih vrijednosti, i da na mudar i dostojanstven način predstavljate i vodite muslimane BiH i regiona i u narednim godinama kao i do sada", piše u čestitki predsjedavajućeg Zvizdića.
Prijavi grešku


Komentari (41)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...