Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Menu-zalogajcici od jastoga, brulle od skampi s pjenom od graska i batata, jadranski brancini s komoracem i kockicama od kelja, drache od hobotnice i bundeve, pasteta od prepelica i suhom rajcicom, dezert -stonska rozata i slozenac od maka i rogaca!Vina-dubrovacka malvazija, plenkovic :plavac mali, Krauthaker grasevina, dingac i da ne zaboravim-paski sir!Pa moj Zvizdicu osto bi je dole mjesec dana barem!
Ima istu snagu kao da sam ja rekao da sam zainteresiran da nastavim jačanje veza sa Kinom 🤣 Dzaba dnevnice potrošio.
Vjerojatno kinezi uzimaju uljanik pod svoju kontrolu
Сад пељешки мост звиздану не смета.
Nevjerojatno je kako ovi kinezi napreduju i sire svoj utjecaj
@Moso01 Samo raditi, raditi i dogovarati nove razvojne projekte… Nista nema od isprazne price i svadjanja oko trivijalnih pitanja ili proslosti - vrijeme ce o proslosti samo po sebi dati najbolji sud. Posvetimo se izgradnji konstruktivnih odnosa danas, odnosa koji donose nova radna mjesta i rast kvalitete zivota i standarda na svim stranama. Stvarajmo pretpostavke za stabilnost i boljitak za sve jer vrijeme ima krila, pa ce nam mladost sva pobjeci na Zapad!
@Moso01 Glavni razlog njihovog uspona je jeftina radna snaga, tamo su radnicka prava nikakva, a zbog toga su mnoge svjetske velike firme se preselile u Kinu ,zatim proizvodnja jeftinih nekvalitetnih proizvoda, koji su ponekad i stetni za zdravlje,od kineskih firmi.A ovi balkanski politicari se mogu kupiti , i to Kinezi i rade, kupuju ih.
Bravo kina narod vrijedan trebamo se ugledati na njih rad red disciplina