Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je ovo super vijest a vi sto se smijete i mislite da nikada necemo uci slobodno izvolite iz ove zemlje. Slazem se da politicari nisu zasluzili nista i puno ce ih pokusati tajno blokirati napredak BiH ka EU jer im valja u tvorza kada sistem bude radio kako treba ali ovaj napaceni narod je definitivno zasluzio da makar malo normalnije zivi.
vijest jeste super ali realno gledano mi smo daleko od EU.nema ovo veze sa patriotizmom.nemamo sistema.jos cemo gore propasti
Mogli bi ući preko štele.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
2777godine dejton ulazi u evropsku uniju dotlecemo citati ove lazljive novine
Ovi nasi politicari bi se trebali suzdrzavati sa takvim bomasticnim izjavama I nedavati laznu nadu narodu. Dokle God ustav Bih se ne izmjeni nema nista od toga a da bi se ustav izmjenio treba da sve tri strane budu za a priznacemo to ce biti malo teze.
nama nemoze pomoci ni evropska unija akoje demokratija da u bosni postoje 144ministarstva ,i jos pritom neradnika kojisu zaposlili sve rodake kojesu imali .taku demokratiju nevoli niko.taj dejton daje bio dobar ameribiga uveli sebi.al zato mi imamo visokog prestavnika koji ni sam nezna sta radi u dejtonu osim sto kosta vise nego sve javne kuhinje u bosni
_"Zvizdić: Aplikacija BiH za članstvo u EU krajem ove ili početkom sljedeće godine2 Znate li vi mrdati ičim drugim osim jezikom? Ja ne vidjeh da ste bilo šta uradili, osim što ste priče pričali. Mrdnite malo, radite. Nestalo vam je novca, a MMF vam ne da ništa dok ne uradite obećano.
Znaju oni i qurcom mlatiti praznu slamu...,pa to vec rade godinama...
Nema od toga ništa, bla bla bla pa onda će da svaljuju jedni na druge, krivi političari iz Federacije a ovi vaze kako su krivi ovi iz R Srpske a u biti oni se dogovore kako ni slučajno ne smiju uraditi ono što je uslov za ulazak u EU jer .............................pametnom je jasno, napomenuću samo kako se u jednoj Hrvatskoj jedan prejaki Sanader survao pa ne misli neko valjda da su naši spremni na slično. A bez toga nema ulaska u EU, daj bože da griješim ali..............................
Samo sto mi za razliku od Hrvatske imamo puno vise "Sanadera"...,kod nas ce to ici puno sporije...
Ako vas prime u EU onda nek dodik, izetbegocic, i pasce onaj hrvat ni imena mu pogoditi nemogu ali im prilice ime govna poljubite te iz EU u supak.
more i moja baba aplicirat a primice i hidzretske 3078god
i sta vele vizionari u RS-u?
...nadobudno..
Smanjenje javne potrošnje i ukidanje monopola javnim preduzećima , te smanjenje plata istim. Ovo su ključne teme za vijeće ministara a ujedno i ulaznica za EU. Sloboda tržišnoj privredi sa adekvatnim ambijentom od strane države je jedini put izlaska iz krize a ujedno i način da se počne od rada živjeti a ne od priča.
Ovako sam i ja aplicirao 9 puta na Ekonometriju pa nikad polozit. Dok nisam sebi reko e nesh vise ovako mehmede pa se zainatio sjeo i spremio prijemni na drugom laksem fakultetu :)
u EU za 20 godina? Ko bude ziv, vidjece.
hahahahaha grohotom se smijem :D
More bit ove a more i ne bit. E sad kad bolje razmislim more i nebit, jal bit .
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Vi kao predstavnici kretena i ludaka mozete samo trazit olaksavajuci pristup nahkoj dobroj fucking LUDNICI !!!!!!!!