Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijeme je na našoj strani, neprijatelji BiH nek se tresu od muke.
Sretno Denise tebi i svim onim koji BiH vide kao svoju domovinu, poslije će biti bolje i sa susjedima i kopmšijama, garant!
NATO SERIF MUBAREK OLSUN!
NATO samo treba priznati da svaka institucija koja ne pomaze ne postoji i to je to. RS izbrisana.
nato more do kozje ćuprije, mimo Lapišnicu neće!
....ne mozete u nato jer srbi nece na to pristati...da ste sacuvali armiju bih mogli ste sami o tome odlucivati...ovako za sve morate traziti potpis srbskog clana presjednistva...odnosno izjasnajvanje narodne skupstine republike srpske...srbi nato smatraju zlocinackom organizacijom i nikad nece biti dio udruzene zlocinacke organizacije...ako mozete bez srba..bujrum....:)
mozemo,federaciju nek prime u NATO a RS nemora.Ali svaki vid otcjepljenja rs-a bombardirati.Moze li ?
@parfemdzija ...tako nesto slicno bi se moglo urediti....slazem se....naravno preduslov je da se vrati armija bih....