Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne shvataj bukvalno sta su ti rekli, zvizgonja. To oravilo tri grada se odnosi na drzave sa velikim brojem stanovnistva. Za nas je alarmantno kad se virus pojavi u tri sela. Svi kad se zbrojimo, ima nas kao ljudi u Bronxu.
Pa zar nemaju vec 3? Banja Luka, Celinac i Zenica?
@manki - 3 je manje od vise od 3, valjda to oni tako gledaju...
Ti nemoj o virus jer kod kuce imas "sake virus"!
Nek su se uhljebi uhljebili, pa da se sta usicari i od WHO kad budu krcate bolnice. Ima djece, ako ne znate koja vec imaju teske dijagnoze, i koja zive bez roditelja sa nanama. I treba i da ostanu i bez skrbnika. Jadno, nece vise glasa dobiti od mene i od mojih i blizih i daljih svi ovi koji cekaju 3 i vise gradova zarazenih.
Jao retardirane izjave. Pa zaraza se siri preko osoba a ne preko gradova. Cuj ako vise od tri grada budu zarazena. Jao glupana frajera
Najgori neprijatelj je nevidljivi neprijatelj.
Zatvoriti sve škole, fakultete i obdaništa.Nema odlaska u kina, pozorišta i na koncerte. Bolje i da se širi panika, nego da se zanemaruju posljedice ovakve epidemije. Nećemo propasti zbog par sedmica zabrana.
@song Kakve pandemije i kakve posljedice? Šta vam je ba?
Dvoje u manjem bh entitetu (o njima se vise i ne pise) kao s blagim simptomima, jedna u Zenici zena koja dosla iz Italije. Cemo ovolika panika?
Plac u Lukomiru 2500 € po m2. DaVdim sad ko je sljego s' Bjelasnice. Stanovi po Sarajevu i zamjenu ne dolaze u obzir. Ako spavas na kand i pokupis noge mores i lijehu luka poraj sebe zasadit.
Zvizdić se prepao korone.
Bakir i dalje seta nervozno po odajama .... a sta kazati a ne slagati .....🙄
Tebi je Zvizdiću bolje da se baviš migrantima i tom krizom koju mi imamo. To ti i jeste primarna obaveza. Rješavaj ono za šta si nadležan, pusti doktore da rade svoje. Svako sebi danas daje za pravo komentarisati ... Ali boli tebe dupe. Izvući ćeš se ti i pobjeći, kao i u toku rata što si zdušio. A sada kajmak kupiš i zakuhavaš!
Ovaj Zvizdic masta da je doktor.Bavi se bolan svojim poslom!!!
znaci dzuma moze, skola moze. fax moze, tramvaj prepun mozeal vi ne mozete
Bjezi kud te noge nose to si htjeo reci ....