Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da će se "zabrinuti"
treba mu dati do znanja da ne moze preko 50% stanovnistva ignorisati. gdje god izadje iz auta, treba protest praviti
Valentin Inzko je rimo-katolik po vjeri bas kao i Dragan Covic i normalno je da mu je preko vjerske linije skinuo Bonske ovlasti 2013 zato se Covic mogao vec 2014 kandidirati za Predsjednistvo BiH na izborima i onda je pobijedio. Amnestirao je njegov kriminal sa prevelmanima na uvoz mesa, kada je drzavu ostetio za 20 miliona KM. Covic je protiv usvajanja zakona jer mu Srbi trebaju za treci entitet. Normalno je da Inzko nista ne radi protiv krscana
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Genocid se dogodio u zaštićenoj zoni UN-a,tako da od njih ni deklarativno ništa ne očekujem
jedino sto je gore od pedofelije je genocid.... sta ovi srbohrvati ocekuju? hoce li slijediti sa minimiziranjem pedfelije?
Vec se zabrinuo 😂
Kada mozak prestane da radi , ljudskost umire
Hahaha da OHR uradi nesto.
To to
Mora da mu se bliži kraj i ne može otići da nakon tolikih godina jalove vladavine ne donese ovaj zakon jer je sam obećao. Čekamo taj događaj.
Nadajmo se da ce se pravda na kraju zadovoljiti
Kako balkanskim brdjanima to dokazati kad nemaju respekta prema nikom se*ru se pred dzamijama pucaju za vjerske praznike itd.
Nemojte ga .ebavat ljudi, lik samo sto je utonuo u zimski sana neko ga budi .. doata mu je ove slabe zime pa ga ovi cirkusanti bude i mora se jos zabrinuti ..
NAJVEĆI IZDAJNICI SU IZ HDZ-a KOJI SU GLASALI PROTIV OVOG ZAKONA
Nepotpun zahtjev,treba ukinuti i imena ulica i svega ostalog što ima veze sa okupatorima BiH,znači od Osmanlija pa nadalje
Ako on ovo nametne pada Dejton, dijeli se BiH, RS ode na svoju stranu. Što ste vi sebi zamislili, da bi sve po muslimanskim principima? E neće da može!
nije incko ovde da radi nego da zaradi...zaboli njega za nas obicne ljude ona stvar kad nas vidi ko primitivne budale koji glasaju za ista govna 20+ godina i ne zele nikakve promjene...suti i trpi a incko ostaje zabrinut
E to je najbitnije! A Tegeltija i dalje neka potkiva pravdu! I Dalida nek ubije još jednog Dženana! I Davidov ubica neka bude direktor SIPAe!
Hoćete da čojk bezze izrazi zabrinutost.
Ma kakav incko, nesmi on nista
Samostalna i Nezavisna Drzava.....ma ja