Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je ona dilabu sto je otvorila TROTOAR ispred predsjednistva. lik koji ne izlazi iz "anala" bakira izetbegovica i poznat po tik-tak odbrojavanju koje treba da simbolizuje dolazak sda na vlast. jao majko mila pa imateo ikog ozbiljnijeg?
Ovome je referenca da je zet Mustafe Spahića Mujkija kojeg je on lično zaposlio kod Bakira Izetbegovića u kabinet bez konkursa 😇
Luzer 100%
uvlakac 1000%
Jasta radi, vi ste tako i navikli, legalizacija nelegalnog vam je u dnk kodu, kradja, marifetluci, otimanja pa onda sve po zakonu!!!
Ja kandidata i govana. Pa koga su predlozili! Vidi se da i u sda su svjesni da ne mogu dobiti izbore. Pouzdano: ovo je tek 4.kandidat. Prva tri odbila!
Svjesni poraza, stavili anonimusa za kandidata. Malo viđeniji i poznatiji na Sudu. Skaka, recimo.
pu majku vam ebem SDA
Bolje bi bilo da ste ga stavili umjesto bakira, u stranku što će nami, nami ne treba!
Sretno brate mumine
Opet nam uvaljuju potomke begova!? Da su begovi nečemu valjali ne bi Bosna bila u ovakvom stanju sada.
Jel to ona ista stranka što je zatekla više od 4 miliona ljudi u državi kad su došli na vlast a ostavili 2 i kusur kad su sišli sa vlasti? Inače u razvijenim državama u nekim regijama treba familiji i državi oko milion eura da naprave jednog radno sposobnog, obrazovanog, čovjeka bilo kojeg spola.
Dzenan je oličenje dobrote i poštenja u odnosu Na Irfana Čengića .
Bakirovi sokolovi spremni da dalje pljackaju u njegovo ime. Nikada im nije dosta. Fizicka eliminacija jedino rjesenje da se rijesimo ove bagre.
SDA dobija ziher. Zahvaljijući izdaji trojkaša, a posebno Nermina Njive.
Dženan je oličenje poštenja u odnosu na Čengića koji je vodo Hadžibajrića pod rukicu čaršjijom, a znao za kriminal, samo radi svog interesa. Napokon da i Stari Grad prodiše sa Dženanom i da se oslobodi kriminala i korupcije, a koje je Trojka bila promovisala sa Hadžibajrićem.
Jbno je imati Bakira i Proljev , nikad ne znaš kad može da izleti novi Isprdak
Pomest ce ga Irfan Cengic
Vala između onog ublehasa Cengica i ovoga…ne znam