Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ovi su socijaldemokrati k\'o što je i sda građanska...
program SDP-a jeste socijal-demokratski. druga je stvar sto su korumpirani i nesposobni. za razliku od njih, ostale stranke su takodjer korumpirane i nesposobne, ali su im programi nacisticki.
Sta cu sad?
\"\"Nažalost, postoje snage iz BiH koje su činile sve da SNSD bude isključen iz ove asocijacije.\" Pa, da - ta snaga se zove SNSD...ali..pa cekaj, pa to ste Vi! xD ahahahahahahahahaha, oprostite, nisam vas prepoznao..xD Koliko covjek mora da bude g.l.up i bez ikakvog samopostovanja da ovakve izjave daje.....xD
Dosadni ste.
\"Ni jedna članica Socijalističke Internacionale, kako iz naše regije, tako iz ostalih dijelova svijeta, nije se usprotivila ovoj odluci, niti iskazala svoju suzdržanost, što najilustrativnije govori o političkom i ideološkom skretanju Dodikove stranke SNSD koje je izazvalo ovakvu reakciju Internacionale i donošenje konačne odluke o isključenju iz svjetske porodice socijaldemokrata\". OVO SVE GOVORI,pametnom je sve jasno
Ma nema veze sto je SNSD isljucen iz socijalisticke internacionale jer on ionako sa svojim djelovanjem pripada vise cetnickom ravnogorskom pokretu.Milorad Dodo misli da je pametan ,a jadan u svojoj bahatosti skoro da nezna sebi pravca.Bit ces jednom sludjen pa ti ni suicid nije tako daleko.
Milorade. sad ti njemu vrati smjenom sa mjesta ministra inostranih poslova. Imas podrsku SDA i Stranke za BiH.
Vrlo brzo ce biti 1:1 jer ce Dodik isistirati da se Zlajoglu smijeni sa funkcije ministra inostranih poslova ! I mislim da ce uspjeti u tome !
Kako god bilo da bilo Zlaja ga je sukno Miletu i koliko god da ta organizacija bila minorna i beznacajna( a ja mislim da nije, jer se tu nalazi dosta stranaka koje su na vlasti u Evropi i Svijetu) Mile koji nije naucio da mu se neko suprostavlja, tesko ce ovo podnijeti i sigurno ce popizditi, sto na kraju moze biti i pozitivno jer bi se stvari mogle poceti raspetljavati u ovoj guzvi...Sve u svemu 1:0 za Zlaju...
Pa nikakav problem , jedino sto ce polupismeni krezavi mujkosi sada to osjecati kao \"njihovu pobjedu \" nad Dodikom i dozivljavati kolektivni orgazam ! U principu nista se znacajno nece promijeniti ni desiti , stvar je marginalne vise simbolicke prirode !
Nek sad Mile osnuje Vlaxshku socijalisticku internacionalu i mirna RS i Rumunija-Vlaxija.
Taakoo jeee, vii iz SDA ste najveće patriote i borci za nezavisnost BiH.A najveći patriota i borac vam je predsjednik stranke Tihi koi je svo vrijeme agresije na BiH bio u Njemačkoj i trošio našu lovu!!! Bandooo profiteerskaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!
Mišu mali pa ta ista SDA je ostavila na vlasti SDS kada su je Amerikanci i EU trebala ugasiti kao što sada ostavlja Miorada Dodika u političkome životu. Najveći profiteri i pljačkaši ove napaćene BiH su baš mafijaši iz SDA koji se sakrivaju pod Bošnjačkim nacionalnim plaštom. Ma trweba vas sve strpati po zatvorima, marvo mafijaška!!!!!
Kako će ovo prenijeti FTV i njihovi glavni urednici!? Mora da će osuditi SDP za ovakav potez socijalističke internacionale a sve pohvale dati Tihiću i SDA-u. Eee mooj Avdo Avdiću kako te kupiše za jednu prolaznu funkciju, a za onu Elmu Kazagić i da ne pričamo kako dobija povlastice i premije od Šabića i ostalih što za njih narod zna!!!!
kad vec sarajevske politicke elite nemaju hrabrosti stati na kraj nacionalizmu, sovinizmu i mrznji, neka je to barem uradio neko \"s vana\"! ..samo se nadam da nije prekasno reagovano na izljeve mrznje i zapaljive stavove!
Najbolja stranka koja čuva i štiti BiH od Komunjara iz SDP-a je SDA. Sranka u kojoj su samo poštene i prave patriote koji su odbranili nezavisnost BiH od SDS-a pa tako ga brane i od SNSD-a!!! Stranka koja čuva Bošnjake od uništenja i .. pa zato svi pametni i inteligentni Bošnjaci trebaju dati svoj glas SDA!!!!!!!!!!!!