Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I samoreklama naseg klixa zeljnog zarade
Zbog Klix.ba izbio 3 svjetski rat
@gooUser1578914013 Ma kakva samoreklama, malo suplje, ko fol baraba gazda ih napadne, pa oni ko fol borci protiv njega, a 20 clanaka sa njegovim prljavim mislima dnevno na portalu i to u orginalu. I jos dodju na forumu otvore sami temu kako ih ko fol otuzuju da su proSDA, a magarci SDA pojma nemaju o tome.
Odakle je Harlem?
Dodik plače
klix je jači od nsrs
Klix mora uvesti fb komentarisanje s prijavom i brojem telefona...ne bi bilo ni 1% mržnje ko sad u komentarima
Pa bolan ne bi bilo 5% komentara. I fazon ovih komentara je da si anoniman ko ti. A s druge strane ne mozes nikoga prisiliti da ti da podatke. Ali to je u normalnim drzava a ne u tvojoj glavi ocito.
al je zastupan ovih dana u vatri gorio.
Svi Srbi moraju doći na klix da bi slijedili cyber svetosavlje.
Po Dodiku be postoji demokratsko pravo govora i iznosenje licnog stava! U RSu sve treba biti kako DIKTATOR DODIK KAŽE!
Ja kako vidim Klix radi na pomirenju naroda... Bošnjaci, Srbi, Hrvati... svi se slažu da je Klix mrziteljski portal... Bravo Klixe...
Dok god imate promo clanke sa pecatom na komentare vazit cete kao zavisni medij ... https://goldsilver.com/hidden-secrets
Promijenise tekst. Aahahahaha krkani klix
Niti jedan političar ne voli medije koji vode organizirane kampanje protiv njega, počev od Trumpa pa naniže ...a klix vodi već godinama takve kampanje, organizirane kampanje na raznim frontovima koje se graniče s propagandom i sad "kmeči".
Kakva riječitost! Wauuuuu
Nemojte tako oštro reagovati, može se Mile prepasti...
Neprihvatljiv istup je neprihvatljiv? Bože dragi neko se zeza sa nama