Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo im recite da mogu slaviti i oni ce prestat
upravo tako, to ja govorim godinama, kad bošnjaci odluče da neće da ukinu rs nestaće dodik. On samo živi na našim pokušajima da prekrojimo dejton
Sta rece Forto, proeuropski SNSD?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Eto glupavi Schmidtu, ljudi ti ti ljepo rekli da te ne ebu ni 5%. I stas sad?
Danas slavlje sutra poskupljenje struje. Samo naprijed.
Koliko su tačni jutrašnji haberovi sa Zapada - nemaš više vremena da slaviš bilo šta. Našli su ti puno tragova na berzama, a i neki Rusi traže svoja potraživanja iz predprošle godine.
Proevropski orijentisani kurs! Što više hvale da je SNSD za proevropski kurs, to ih oni duplo više demantuju.
ako smitove odluke nisu obavezujuce, i ako se suprotno nekoj njegovoj odluci ipak odrzi opet parada, defile, akademija i odlikovanja bez ikakvih posljedica - da li to znaci da onda ne moramo prihvatati ni njegove odluke koje se ticu izbornog zakona? 🤔
Kad bi nas barem dva dana postedili da nista ne pišete o ovom dušmanu BiH bili bi vam jako zahvalni.
Ovaj defile vam je bas bio grandiozan..3 oklopna vozila, 4 neka motorcica, par malih srba sa puskicama i neki seljani koji su placeni da masu zastavicom...a medicinski tehnicari i zaposlenici opstine defiliraju....usrah se od te sile
Sljedeće godine ja vam predlažem da probate napraviti zastavu od Pala do Lukavice, neka se zna kolike ste upale mozga.
To sta rs prica nije bitno, bitno je ako Schmit slaze, nek kupi stvari i odma ide, nece nam onda trebati. Tako da Schmite, pazi pa slazi, znat cemo jesil kukavica ili ne.
Ukinuti nakaradnu tvorevinu, rijesiti problem.
zanate vi da vec deset godina niko nista ne poduzima..odatle se crpi ta sigurnost-
E sad smo potrefili u srž problema.NAJVEĆI problem je ka Dodik slavi nakav praznik koji mu je Alija u dejtonu dao.Korupsija,standard građana,penzije,kriminalna privatizacija,iseljavanje radno sposobnog stanovništva i svi drugi problemi su ništa u odnosu na nako besmisleno dodikovo bacanje para Bošnjacima u inat.
Protiv odgovornih, podici tuzbe zbog antiustavnog djelovanja, osuditi ih i poslati u zatvor. Pa neka slave u zatvoru.
Samo ostro!
Možel mi neko stručan kazati, zašto Republiku Srpsku zovu GENOCIDNA TVOREVINA?
Zar treba objasnjavati? Sirom svijeta Srbi poznati kao genocidan narod!!!
Ovi drže Shmita za m.da.. može im se. Shmit je jedan u nizu blećaka koji su dosli u ovu napacenu zemlju da zaradjuju ogrome novce (plate) i pritom sa ugodne pozicije gledaju show program Milorada Dodika.. Bravo Shmite..