Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli koliki kreten moraš biti da ideš kod ovog debila po pamet.
Srbija je potpisnica dejtonskog ugovora i najglavniji odgovorni za njihove probleme.
Treba jos koju deklaraciju kada se pale ovako.. svakako .. Dodik nas zajebava za sve tako treba istom mjerom vratiti..
Nisam jos nigdje ni cuo a ni vidio da predsjednik jedne drzave ovako providno laze i petlja poput ovog Kucica.Citavo vrijeme vuce konce i zateze u susjedstvu upravo odavde putem svojih odanih poltrona u liku ovog utovljenika pored njega.
Kliks nezanimanas
sastali se prijatelji. malo batak malo sampanjac pa brutalni sex u anale
Ovi su vise skupa nego sa porodicama i vise se vidjaju.
Jel moguce da dva Bosanca u sred BG kroje kapu i politiku srba u Svrbiji !?
Laktaško krme: Šta da radim o veliki vođo. Podplatio sam visokog predstavnika inzka kako si tražio, on je sad naš. BiH držim kao taoca. Mogu li sad proglasit republiku šumsku državom? Šupkousti: Pričekaj još malo. Moram se konzultirat sa šešeljem i nikolićem. Srbija je ekonomski pred krahom, pa svakako moramo mazat oči ovcama srbovanjem.
Uh kako ću priznati priznato Kosovo Mille najbolje da ti to kažeš u javnosti da ga priznajemo her ti si svakako KRKAN.
Vucic posto za Dodika ko zid placa hoce danam uzmu sve😭😭
srbi i sjeverna korea jedna glava
Mi se ne mješamo u poslove BiH - manje od desetak puta mjesečno!🏆
Iz republičko šumske pećine u brlog ušeta medvjed koji ne priznaje brlog. Vučić iz istočne šume dresirao je pećinskog medvjeda i dao mu instrukcije kako da sere po brlogu. Visoki predstavnik zečina ne vidi ništa sporno u tom sranju. Dok ima mrkve, sve drugo mu je nevažno.
Znaci danas poze 69 idu grupno.
Ni jedan mozga nema , fuj ...