Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeca koja odrastaju među sapunicama, Jalama i Bubama, playstation-ima, ZMBT smecu, Hayatima, u zemlji gdje je Sport na nivou 2 pretkola, obrazovanje u Kiseljaku, Kultura u zatvorenim muzejima i teatrima, koncertima Latifa, Muzaferija, Jala i Buba, Sudstvo sluzi za pranje lopovluka i ubistava, nema i ne moze imati bolju Omladinu!!! SDA nacin zivljenja, Zemlja u kojoj jedina perspektiva izac iz nje...
Ne bih rekao da su sapunice, TV ili teatri i muzeji krivi za to. Sve dolazi prije svega od kucnog odgoja, te sam sport ne mora znaciti kulturu i bonton
@BulevarVremena a koji su vaše opravdanje za stagnaciju odnosno nazadovanje Srbije?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ronald Osmanovic, ukucajte na FB i sve ce vam biti jasno...
on je ubijeni?
ok, sad je malo jasnije.. hvala 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sta kaze 1998 maloljetnik ee klixu 😂
Niko nije ogorčen, nikome ne smeta. Sutra niko neće ni spominjati ovo. Kad se dignete svi ko Rumuni 2014, možemo reći da je narod ogorčen i da je prošlo 5 do 12. Ovako je to sve samo skuplja priča dok 95% normalne raje odlazi prati guzice švabama jer im je i to bolje od ove svakodnevnice.
Teheranski trg... Može li se išta nazvati po nečemu našem??
@Exigne Pa nas je trg.
sto fino ne napisete vijest da su dva brata napadnuta 15 i 17 godina od strane drugih i da je ovaj mladi iz samodbrane usmrtio tog napadaca jer je od ranije policija upoznata sa napadacima vec su ih ranije proganjali kakav zvanicni izvjestaj od policije ...pa ne bi se ovo desilo da je policija to reagovala na vrijeme
U Sarajevu sinoć dva momčića od 15 i 17 godina, dva brata, krenuli na akšam u džamiju. Na putu ih presreli romi sa svojom mafijom koji su ih i prije presretali, što su oni prijavljivali policiji koje nije bilo briga. Romi sa sjekirom napali starijeg brata, udarili ga po licu zbog čega je on završio u komi, mlađi brat se domogne sjekire i u samoodbrani ubije roma koji ih je napao. U novinama se to predstavlja kao svirepo ubistvo 17- godišnjeg roma.' Preuzeto.
Fkt imam osjecaj da nas pupaju hormonima, pa je lzdilo na cestama...
To smece treba otrovati ili ubiti,to je gacic 2 kad se docepa slobode..samo smaknuti govna taman da je moj sin.
_Mali,šta si ti? -Cigan. _Ma ne pitam to,nego jesil Bošnjak,Hrvat ili Srbin? -E tolki Cigan nisam!
Pošto sam ukucao dotičnog gospodina, stekao sam uvid da je riječ o osobi mješovite srpsko-romske nacionalnosti, na profilu vjerovali ili ne, ima videoklipove Parova, ponaša se identično kao beogradski tribinaši, tako da opet mi možete slobodno reći da sam bio u pravu, ovo divljaštvo dolazi preko Drine, htjeli vi to sebi priznati ili ne..
VJEŠALA ZA SVE nema veze što su maloljetni,Bože daj mi vlast samo mjesec dana........
Moram odgovoriti svim onim koji u sve ubacuju SDA, SDP itd. DEBILI GLUPI IMATE LI IŠTA DRUGO NAPISATI OSIM KRIVICE STRANAKA.
Zivim blizu i znam ove face. Motaju se stalno, obiju gdje mognu, ukradu iz auta itd. I sad da ga nadjes da ti krade izvadi sjekiru ne smijes nista a poznati svi policiji od nekad ranije i naravno tu zavrsava sva prica.
Firaunska posla jos im Kusurica Nemanja fali i mogu zapjevat Eder lezi.😁😁
FLYBOSNIA !!???!!!
JESTA MAiI novo na Teheranskom trgu....... FlyBosnia .... Vela Halve !!!!!