Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vrše stranke pritisak nego islamofašist Zlajoglu zovne prstom Darjana Potura Babića i kaže mu šta će kazati u dnevniku. Svi to možemo vidjeti na you tubeu. O novinarskom z l o č i n c u Bakiru nema potrebe govoriti. Isti kao Đogo i Šagolj u ratu. Prema tome, ne generalizirajte, budite konkretni, nismo slijepi.
Pa najveci diktator i taj koji redovno vrijedja novinare, zabranjuje pitanja njemu, drzi sva medija u genocidnoj tvorevini je milorad dodik i niko mu nista ne moze ?! kad ce ga tuziti konkretno novinari ?
greska! stranke posjeduju medije i upravljaju njima. cak i ove drzavne.