Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj glupana jugobalijskog sto brani hdz sdp je uveo hdz u vlast kad su pobijedili na izborima cisto da se zna. milijardu i sto miliona maraka se ne oporezuje i sda hoce da uvede 10% poreza to je 110 miliona km godisnje, a sdp brani jer im je tako naredio covke koalicioni partner
Svaki pomak u rješavanju ovog pitanja je pohvalan, što prije riješiti da novac ide u korisne svrhe.
SDA je predložila dobru izmijenu član 7. postojećeg Zakona , odnosno dio koji se odnosi na raspodjelu prihoda po osnovu naknada od igara na sreću. Prihodi u iznosu od 50 posto bi bili iskorišteni za finansiranje provedbe Zakona o pravima demobilisanih boraca i njihovih porodica. Svjedoci smo ovih dana problema oko rješavanja pitanja demobilisanih boraca.
Najlakse je pricati ono sto bi mozda vecina građana zeljela da cuje, a kad dodje praksa tu se junaci poznaju u čemu kadrovi SDP stranke slabo da imaju uspjeha.
i treba da se oporezuju i vlasnici i ovi koji se klade
Ne znam mozda nisam dobro informisana, ali koliko znam taj porez na dobit postoji vec odavno i po meni treba ga i povecati.
Ne mogu da vjerujem, zar ste već počeli da pišete ovako - koje dobro SDP donijelo?
zuljevic je ako se ne varam najaktivniji parlamentarac u federalnom parlamentu sa denisom gracom. Definitivno ok politicar kojeg cu podrzati na narednim izborima. Potencijal je za visoku ulogu u izvrsnoj vlasti.
sda i hdz su rak rana, svi to dobro znamo. niko nije zlatan, politiku je tesko sacuvati od losih stvari. ali sda i hdz, to je zlo. prekardasili su sve.
Aktuelna vlast ne zasluzuje povjerenje u narednom mandatu. To je jedino sigurno. Ne bi bilo dobro ni za reputaciju ove drzave, ni za nas koji tu zivimo da nas uhvati jos 4 godine beznadja. Pa odose ljudi, bijela kuga nas je odavna zahvatila. Kriminl i mediokriteti dominiraju. Potrebno je stvari malo razdrmati i osvjeziti. Ne kazem da ce ruze odmah procvjetati, ali gore od ovoga je samo da ovi aktuelni opet uzmu vlast. Narode budi se!
Fotografija kao savršena ilustracija kad se magare upne da je lipicaner.
Neko i Zakone pise.
Broj jedan, zdravstveno osiguranje nije pravo. Prava mogu biti iskljucivo stvari koji ne zahtjevaju tudji radi, primjer govora, slobodnog kretanja i sl. Doktori se u to ne ubrajaju, i samim tim niko nema ''pravo'' na njihov rad.... A nas sistem zdravstveni je idiotizam, nama treba nesto poput Svicarskog sistema gdje svaki gradjanin kupuje sam sebi privatno osiguranje onakvo kakvo njemu odgovara. Sto se kocke tice, ne vidim zasto i jedna stranka ima pravo da bira sta ja smijem sebi raditi
A da ne pricam o idiotskim idejama po kojima vlada ima pravo da bira koja ce firma gdje i koliko poslovnica otvarati, kako ce funkcionisati ili na sta ljudi vlastiti novac mogu trositi. Onaj ko pogleda statistiku vidjeti ce da je prekomjerna tjelasna tezina mnogo veci problem od kocke, mnogo veca steta i mnogo manje sanse za oporavak, da li to znaci da bi vlada sada trebala imati pravo da kvote na secer uvodi? Ili mozda na ugljikohidrate ili sl?
SDA želi zlo običnoj raji, dok svoje guzove uvećavaju lovom!
Oprosti, ali stvarno je smiješan komentar, obična raja radi za SDA ne rade roboti!
Smijesan si!