Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Korupcija ce unistiti ovu drzavu, tako da treba pozdraviti svaki zakon koji ce olaksati i omoguciti borbu protiv, mozda i najveceg problema u BiH. Borbu protiv korupcije nece podrzati samo kriminalci i korumpirani politicari
Ovo je neophodno da se odobri, samo na taj nacin ce se stati ukraj ovim lopovima.
Odlican zakon i prilika za ovu drzavu da konacno odgovaraju oni koji trebaju! neophodan je vec duzi vremenski period
Zakoni koji bi promijenili bh politicku scenu,sa njima bi napokon vidjelo se ko je zapravo koliko pokrao i odakle sva ta imovina koja se ima.
Ovo su zakoni koji su nam i vise nego potrebni, dosta je bilo korupcije, kriminala ... to je ono sto nas unistava i zbog cega nikako ne mozemo krenuti naprijed, nadam se da ce se ovaj set zakona napokon usvojiti.
Set antikoruptivnih zakona jeste nesto sto hitno treba ovoj zemlji,jer situacija je iz dana u dan teza,ako ne krenemo sa rjesavanjem osnovnih problema koji su nas sustigli sa svih strana mislim da od ove zmelje poslije izbora nece biti bas nista.
Mislim da smo mi bas u katastrofalnoj situaciji...da se usvoji ovaj set zakona mislim da bi bas mnogo znacilo za nasu zemlju,ali sa druge strane isto tako znamo da velikoj vecini lopova koji nas unistavaju 20 godina ne odgovara jedan takav set zakona..Ostaje nam da vidimo sta ce se dogoditi.Nek nam je bog na pomoci sa ovim mafijasima..
Čuj ti tadića predizborni trik ? pa sigurno bi i ti platio golemu cijenu kad bi se set usvojio, pa ti ne ide u prilog da bude usvojen što prije. Takvi nam i uništiše državu! Istrajte da se set usvoji i hajmo jedan po jedan pred zakon, pa da nam svima krene na bolje!
zakon je i vise nego odlican i potreban ovoj drzavi, samo istrajte u toj bobi!
Mogu li i ja dobiti tu bobu?!