Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Anere uz tebe smo
SDA na aparatima....ko dirne u ustastvo i HDZ on je i protiv i SDA
@JoseDeLaMata Ako pobjedi Marin Le Pen slušaćete itekako.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bravo SDP, jedini protivnik neofasistima u BIH je upravo ljevica. Zato ljevica smeta i Bosnjackim, Hrvatskim, Srpskim neofasistima.
SDP je i homogenzirao Hrvate, kad im je u dva mandata bošnjačkim glasovima postavio Komšiju, izblamirao bošnjake pred MZ takvom nakaznom politikom, koju su uopće vodili i koja je na kraju kuliminirala februarskim demonstracijama, dovodeći BiH na ivicu rata, sad nešto prića.Ta politika je i dovela do toga da su Hrvati bili majorizirani i radili su na tome iz dana u dan i evo sve se upravo danas zaključuje rezolucijom parlamenta Europe.
Ja bih volio biti majoriziran kao sto su to hrvati u BiH da su svi ministri finansija na svim nivoima vlasti od rata na ovamo hrvati,da ne placam drzavi porez i steknem bogatstvo preko noci,da drzim sve kladionice u BiH,da je 90 posto prodaje nafte moje, da je najveca i najjaca banka u BiH moja.......mogao bi do sutra pisati
Bravo, sve je rekao
Bravo lave! Da je samo više ovoj nacionalističkoj gamadi vidjeti leđa da da građani BiH opet normalno prodišu.
Ili da se ne razotkrije SDA kokosinjac od 25%.
Sve same patriJote u BiH...
Cist populizam
Izgleda glavni problem 9. Januar, kad ono ide Treći entite nenajavljeno :D Smeta 9. Januar - slavi se više nego ikad. Biraju Hrvatima predsjednika - Hrvati traže treći entitet. Jel ima još koja dobra ideja od Alijinog sina?
Muslimani (ex. Turci cca 500 godina) udarili na Hrvate sa tzv. ljevice i desnice pa ne možeš razlikovati koji su među njima islamofašisti a koji nacionalsocijalisti. Svi izgledaju isto koda ih je jedna politička mater rodila...
000000000
Vidim ne cvjeta cvijeće ni u vaše preuzeće ahihihihihihihihihi
Svi ste vi u pet deka jal fašistijal, jal nacisti. Samo komunista nema.
Haha... kako dobro receno.. respekt Anere
Bravo Anere...neka si mu rekao ko je i staje taj pacov
Čuj , :l jubiću !.. pa ljubi ga ko ti brani ,