Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma sad je to manje vise vazno ko je odgovoran , dodje do sudskog postupka gdje nikad niko nije osudjen da je kriv od politicara i direktora !
Joj kakav će toranj na toj lokaciji Fahro Radončić napraviti...
Meni se čini da je Konaković bio u vlasti i u SDA kada je počelo rušenje FDS tako da sigurno zna (da ne kažem učesnik 😂😂)..
Ko unisti kk Bosna
dinokio je bio clan SDA u vrijeme donosenja odluke o prodaji dionica FBIH u ovim firmama, a sad pametuje i pokusava da skupi jeftine poene pred izbore
Sarajevsko tuzilastvo godinama slijepo na kriminal FDS..hoce bit za njih povoljne cijene stanova?
Moze li Dino malo kako je unistio kkBosna,opljackao Zetru itd?
Kakav Dino ne zna gdje šupalj,kasno si se sjetio ubleho
Konaković ne trazi ovo da se uvrdi zato što to njega zanima. On ovo traži da se utvrdi da se nađe u medijima kako "on trazi nesto" i da se kaze kako je dobar Dinaldo. Zamazuje narodu oči kroz lijepe primjere. Opasan način rada. Samo imamo mi neki koji kontamo ovo sve.
Žuljeviću, traži da se osnuje Komisija koja će utvrditi ZAŠTO I U ČIJU KORIST Nikšić kao premijer Federacije, izda Unipromet svoga prijatelja Muhameda Pilava istoj Vladi čiji je premijer?
Da niste malo zakasnili? Tu vise nema ni kostiju.. Sve je oglabano od strane politike i direktora.
Pa Konakoviću i ti si bio u strukturama vlasti kad se to razvaljivalo a sad se praviš pametan
Dobra lokacija za nove zgrade 🤣🤣🤣🤣
Žuljeviću, pitaj i Nermin Nikšić dok je bio premijer FBiH a predsjednik Upravnog odbora FDS Žarko Karačić, Lijanovića savjetnik i desna ruka. Šta Nermin poduze za spašavanje FDS? Ili mu je trebala Lijanovića ruka u Vladi i 5 Lijanivićevih ruku u Parlamentu FBiH!!!
hahahaha odgovor ovih kvazi politicara je uvijek bilo da se formira komisija, to je odgovor na svaki problem i pitanje. naravno clanovi komisije da primaju fin mjesecni pausal :-)