Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako kaže, u Pismu namjere stoji da će vlasti u entitetu štiti strane banke te da je zabranjeno Razvojnoj banci da finansira privredne subjekte. NARAVNO! Reformska agenda je dokument pisan na engleskom prevedu i naknadno preveden i usvojen od naših nepismenih političara. Raja pucala selfije ispred okovanih traktora i okovanih vrata :D E moj glupi narode, nadaleko te nema!
To ne interesuje polupismenu krezavu stoku od naroda,samo plate naknade,penzije,dodaci...etc.Valja prezivjeti ovo tesko vrijeme pa i sa sadakom
samo vi nemojte o kriminalu i korupciji. Veće je pitanje, kako je vladi ostalo samo 20℅ vlasništva.
A gdje su pare?!
aner zvani "ufura" i njegova naknadna pamet kokliko se ja sjećam sdp je bio dio vlasti u vrijeme kad su se davali chf krediti ... pa ni slova ne rekoše ... ni tad ni godinama kasnije ... sad su totalna opozicija, pa ufura prepiso zakon od kemala durakoviča i marija karamatića, ... pa on pametan ... ne dipr anere očinjeg ti vida
džaba dajete minuse ... znam ga ... kad priča, svu pamet svijeta pokupio ... čim se odmakne od mikrofona, gotovo ... ništa od njega
PA GDJE STE PRIJE BILI SA TUŽBOM, NEGO STE ČEKALI DA SE SVE POTPIŠE !!! I VI STE SE HTJELI UHLJEBITI...
Ja predlazem da svaki dan bude jedan referendum, ljudi vecinom ne rade..ovako bi imali neku zanimaciju....a i omladina bi na birackim mjestima zaradila koju markicu :) :)
Sto je vise ne podnesete, samo pricate o krivicnim prijavama. Naravno one nemaju smisla jer SDA kontrolise Sud i Tuzilastvo.
Opet vas nešto NAŽULJALO u SDP-u.
Zaista federalna vlada može samo pripremiti ugovor u okviru svojih zakonskih nadležnosoti a nakon odobrenja parlamenta jer ovu vladu nije niko birao nego samo članove federalnog parlamenta. Fadil i Željkica nemaju niakkvih zakonskih ovlaštenja da vode međunaredne pregovore !
A SADA SPEKTAKL: Definicija mehanizma koordinacije (strana 28 memoranduma) : GENERALNA VLADA Bosne i Hercegovine je definisana tako da obuhvata Institucije Bosne i Hercegovine i generalne vlade entiteta Federacije Bosne i Hercegovine (Federacija), entiteta Republike Srpske (RS) i Distrikta Brčko. Generalna vlada Federacije obuhvata centralnu vladu, kantonalne vlade, općinske vlade, federalne i kantonalne vanbudžetske fondove i direkcije za ceste i autoceste.
Hajde što lažu građane, ova vlast laže i međunarodne institucije. Dokle, vidjećemo.
..jbi ti to 500 miliončića za otplatu našoj djeci...još jedan u nizu
zato djeca pametna odođe u dojčland, ko će da vrati, arapi?
Pjevaj ti lolo borbene trebaju ljudima pare za izbore evo odmah vise hodaju ovi sa razglasima