Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na zalost nije postao reis. Zukorlic je ogroman potencijal i jedan od najpametnijih Bosnjaka danasnjice. Sve najbolje u buducnosti.
@Mexican Jes potencijal i načitan, al hoće u sve nite.Nek od*ebe od Bosne imamo i previše mazalica ovde.
@Mexican Garant si sandzaklija? Ovaj je isto vnogo kao i Radoncic! Gonite se odakle ste dosli! Povedite i ono djubre od Cerica!
Ovi sto pisu negativne komentare o Sandzaklijama,moje iskustvo stim ljudima.je 100% pozitivno.Za vrijeme rata bilo je par momaka u mojim vodu ,strasni su borci bili,hrabri ,odani i dobri prijatelji. Da dodam i ovo,oni su veci Bosnjaci pa i muslimani nego mi u BiH.
mozes li mi docarat kad je neko veci bosnjak i musliman i kojim se metrom mjeri
Ne razumem mrznju od ponekih prema Sandzaklijama. Ja ne mrzim nikog. U svakoj naciji drustvu ima i dobrih i zli ljudi. Dakle malo razmislite.
Samo malo,kako Zukorlić može biti Bošnjak,a nije rodjen i ne zivi u BiH? Usput,ef.Zukorlic je moralna i intelektualna gromada i mislim da njegov izbor ne bio bio greška.Ogroman je promicatelj tolerancije i jako inteligentan tip.U pravu sam,nije on Bošnjak.
MRŠ krimosu jebeni
Kapa ti do poda Zukorliću, presretan bih bio da si pobjedio ovoga lika koji je samo slikom prisutan.
SDA nam i reisa izabrala
Eto da nije tebe mi ne bi znali i koju udaramo,razguli.
Koliko smo sandžaklija usvojili u Sarajevu i kroje mnoge stvari vala ovaj bi bio bar od koristi.
Opasno radikalan tip, providan sluzbenik Vucica i Srbijanske BIA.
Jel ovo Osama bin Laden??
HAJ SAD POJEDI CEVAPE I POLAKO PREMA SRBIJI. NAZVAT CE TE MARIĆ DA OBJASNIŠ STO SI IZGUBIO, I DA JE SVAKI DRUGI KRIV MIMO TEBE.... PROVIDAN SI, MOŽEŠ TI PUNIT GLAVU OBICNOJ RADNOJ KLASI U DIJASPORI, AL NEMOZES NAS KOJI ZIVE NA BALKANU!!!
sikter u Srbiju!
moze biti da je on srbin ili albanac ali bosnjak nije sigurno, njegova vjera je njegova stvar
čestitke od hrvata
Gad lazljivi.Cuj dinamizirao?Mislio da omasti brke,sa Konakovicem?Fuj.Previse je glasova i dobilo stvorenje odvratno.U Srbiji pusiona pa se dovikao da nama prodaje suplju.Samo ga utovariti u kamion i istresti na Pester.Neka cuva ovce i voda umotane zene.Odvratni bigamista.Sviju nas sramoti pred svijetom.
SVE JE IZGUBIO..... ZA PRDSJEDNIKA SRBIJA, ZA PREDSJEDNIKA BNV I SAD ZA REISA IZ!!! MISLIM SAM SI KRIV CIM SI SE DOHVATIO CERIĆA I ŠKRIJELA PORAZA MOA BIT!!!! NIJE NAROD GLUP MOJ DRAGI ZUKA.....