Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zuko glumi neku vjernicu ali njeni postupci pokazuju na hladokrvnu političarku koja gleda samo svoju karijeru. Kad su u pitanju tuđa djeca onda sve nije dokraja katastrofalno.
@Termiti nije ona politicarka, nemoj je dizati, to je seljancurina ortodoksna. Pitaj je kolko je imala muskaraca, kolko je cugala, kolko ima tetovaza na sebi i sve ce ti bit jasno ko je ona. Kakva ona bula i politicarka. Klosarka obicna!
Kakva je ovo kuja malo je rec. Zamotala se, a vise voli cunu od same sebe. Bijednica nikad nije imala 50 KM u djepu, a sad prima vise od 5.000,00 KM i malo joj za lazi i prevare u kojima ucestvuje. Fuj fuj fuj!
JE LI OVA UBLEHA 'SRUCNJAK' ZA ZAVODE/=??????? STA TA NEFORMALNA DELEGACIJA UOCE RADITAMO?????
Prvo smjenite odgovorne za katastrofalno stanje ,te lopove u Upravi iz SDA stranke.
Dobri napaćeni bošnjo želi kenelu za precjednicu
evo ova gospođa je tipični predstavnik vlasti i sadašnjih vjernika nacionalista ona je pravilo
Ah, to je ona koja je pitala Cudicku zasto ne radja djecu. Nije ni cudo sto nema nista protiv prodaje Kurbana koje je jadan narod predao bolesnoj djeci
A kojem bogu se ti molis, glupaco
Serem ti se na maramu kurvo
Ako je Kenela rekla onda se o tome nemere raspravljati . Tako je i gotovo. Jadna majko na sto dodje onakva republika. da ne kazem drzava.
jel vise vjerujete svojim ocima nego sda?
Sa SDA je tako katastrofalno da ne može više gore.
SDA je najvece zlo koje je nas bosnjake zadesilo na ovim prostorima
Jel te to Bakir dresirao da tako kažeš
Ovo je naj veci problem SDA ! Nisu u stanju svoje greske da priznaju. Uvijek alibi ,mi bi ali neko drugi je kriv..... Suljo Tihic rahmetli je Cercil za Bakira sto se tice politike!
@Husei-Kapetan ja sam ljevicar, ali mi nije problem priznati da je tihic bio najbolji politicar kojeg smo imali poslije rata.
joj što ne mogu ovi umotani