Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gle divnog cuda, pa u avazu nema vise nikakvih bum naslova prema ridjavom. Sta ti je politika, mir, mir, mir, niko nije kriv.
Politika sve moze a narod kao po obicaju OVCE
eto ti šćepe na slijedećim izborima kao kandidat za predsjednika bošnjačkog naroda, ridjobradi vuče svoje poteze ko i za silajdžića
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
ja na ovo mugu reči samo jedno: FUJ
SBB i SDA, jedna duša, a dva tijela.
a Boga mi i lopov ma šta lopov LOPINA
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Konjino, obrazli ste partija - što god dogovorite i potpišete - propadne. Veoma ste vješti u pljuni - pa poliži! Fuj!
OSOVINA ZLA šČEPO, ŽUTI, DRAGAN SOKO I MILE LOPUŽA. KADA SE DOBRO SABERE DVIJE TREĆINE BOSNE SU DŽEPOVE POTRPALI. KADA SE BUDE SUDILO ... NEPITAJTE!
jESI LI SIGURAN???
https://www.youtube.com/watch?v=ulWpX-GU3rQ
Lako je tebi Zukiću dijeliti mninistarstva. Nije ti ih babo stvorio. Da je stvorio, pazio bi. LaHko je tebi kad ti je žena direktor VAKUFSKE BANKE....itd. :-)))
Bem ti državu u kojoj Amir Zukić odlučuje!!
Principijelno nisam za ovu koaliciju, ali ni ja, ni vjerujem velika većina nemamo isto mišljenje po pitanju sljedećeg, a to je da se iskreno nadam da će ovaj put vlada konačno profunkcionisati, jer prethodna koaliciona većina sa DF-om nije donijela nikakva pomaka, kao i sve do sada što je Komšić uradio je bila galama, tresla se gora rodio se miš, pa tako i oni ono što su najavljivali i način na koji su to radili, sve je bilo publicistički. Na kraju krajeva kada se uzme sve u obzir, pisanje, blaćenje, direktni napadi na ličnost i uže članove porodice predsjednika Bakira Izetbegovića, SDA je napravila do sada najveće kompromise, a sve u cilju obavljanja što efikasnijeg posla na političkoj sceni, pokretanja reformskih procesa i privlačenje stranih ulagača u BiH. Mene, a i vjerujem većinu ljudi nije briga kakvi su odnosi između političara, ja prvi neću da mi kasni plata, doplatak, penzija, invalidnina, zbog nekog tamo ministra kojem je šef stranke naredio da se iživljava nad svima nama!!!!
Sve pohvale na hrabrom potezu, dosta je DF-ovog sputavanja funkcionisanja vlasti. Koliko god pokusavali osporiti poteze SDA, moramo kazati da su isti pun pogodak za bolje funkcionisanje vlasti na nivou FBiH.
Da nije je bilo tog DF-a vlada se još uvijek ne bi formirala i bilo bi u govnima do guše. Sada kadabsu shvatili da im DF ne odgovara, onda ih lome, a ubacuju svoj projekat SBB. Nisam za DF, ali samo kazem kako stoje stvari.
Htjeli vi ili ne SDA je najjaca stranka u BiH. Svi vi koji pljujete ovdje po ovim komm, prvi cete glasati za naseg Bakira. Zukicu majstore, idemo dalje sve do medalje.
Imal ba iluzioniste u vlasti. http://www.avaz.ba/clanak/199628/kraj-jedne-iluzije-trojanski-konj-medu-bosnjacima Fahro najmanji rastom se na slici nešto razrastao, a nama ženama je veličina najbitnija od svega. Ispod njega piše motor promjera. Željko je čovjek opasnih namjera. E sad za koga opasnih ne znam, al ako traži primjenu zakona za sviju i oporezivanja imovine bez porijekla , za Fahru, Bakira a naročito Čovića je izuzetno opasan :))))
jesi vijest pa to zna i vrana na grani...
Koliko se sjecam "radila" je i u "Drini" na carsiji.
Evo svecano obajvljujem da cu ispeci vola i podjeliti narodu kado ovog celavog majmuna vidim da nije navlsti.
koja velikodušnost ..... željkec na africkoj šljivi ...... a treba kazati da bez željkeca ne bi bilo niti ove koalicije, vlade, uopceno ne bi bilo vlasti i vladao bi kaos i neizvjesnost ...... a na kraju su ih nateglili ono pravo ....
zeljko je ispao picketina samo tako sto se nije borio i upirao,blokirao pa nek sve ide u pm a ne odustao tek tako. uhljebio se i usutio
sad ce ga avaz ..ebati bez vazeljin ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prijeratni stanovnici Sarajeva su poznavali ili čuli za gospođu Šuhru. To je bila dama koja se bavila najstarijim zanatom i to uglavnom po kasarnama bivše JNA. E sad ja nešto razmišljam o ovoj novoj ljubavi između SDA i SBB i dolazim do zaključka da je Šuhra za ove likove akademski građanin.