Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OOOOOO Bakire, yebo ti svoju politiku ..... Pa kod tebe je daj bilo koga, bilo kada, bilo gdje, samo neka se vlada ..... !!!!!!
covjek zna ako je na vlasti da nesto moze uraditi a ako nije nemoze nista! kaze skijac "ovako ili nikako" e pa eto ti sad nikako! :)
do Nove godine vanredni izbori :) ovo je rasulo :))
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Bakir.Je.Lopov Zahvaljujem na https... preslušao i poželio da Amir Zukić zauzme mjesto uz "susjeda" Turkovića u KPZ Zenici.... ološu je tamo mjesto kao i mnogima poput njega u SDA
sve opcije su otvoreno, nego, nešto je malo tih stranaka...hoce li potrajati do izbora?
Beeee. Ko prizna, sve mu se doda.
@ adas pisam ti se majci usta
KOALICIJA SA sda POSRNULA VEĆ NA PRVOJ STEPENICI - AMIRE, DIŽI CIJENU - INAČE, ODOŠE KOLA NIZA STRANU!
@crveni_kmer Pogrijesio si nije 1/3 ne 23% .Drugo Austrougarska je izmislilia ime Bosnjani (Dobri).
Koji ste vi smradovi, ne zanima vas ko je, samo nek se uzima. Valjda ovom narodu dođe iz guzice u glavu pa vas se riješe.
Jok. Od tačke g do tačke g je ok. Ali ovdje samo ide iz glave u guzicu. Vidi se. Iako su neke glave povelike. Nemoj se prevariti.
Valjda ima razilaženje i mimoilaženje. "Razmimoilaženje" ne postoji kao riječ.
Haha, ajde. Zanimljivo.
Dijalog sa slike: Sarajlic: Jel'de, znamo mi zasto nam je dobro? Zukic: Jasta! Izetbegovic: Nemojte tako, jos su kamere tu... Sacekajte, od podne... Pogledi na kojim bi im pozavidio Bollywood :D
M nece sbb u vlast kad znaju da ce ih docekati samo problemi .lako je pricati sa mjesta opozicije i kritikovati .uđi u vlast i pokazite sta znate a ustvari neznaju ni sta kao ni ovi. tj nemaju ni kadra
Cekajte,je l' sad Radoncic nije vise Scepo Tornjak,mafijas Gusinjac itd?! Postade li gospodin Radoncic,da se znamo ravnat' prema stranackoj direktivi!
Sto je fotelja draga, bez ikakvih moralnih srupula noorood znoo
Znooo, jakako. Znooonje je moć. Zamalo ne napisah znojenje.
Jao balija hahahahahaha ,ljepo mi žao ovog bakira .Taćno imam osjećaj da bi ćovjek zaplakao od nemoći.A pogledaj ovu dvojicu i oni kao da predstavljaju narod pa i treba da se raspadne sve ako će ovi vodit državu ka evroatlanskim integracijama. :)
Bolje da ste organizovali skup sa pitanjem "zasto su politicke partije leglo kriminala" ili "Kako demokratizovati politicke partije i ukinuti politicku ekonomiju".
Mislim u BiH ima najvise stranaka,toliko stranaka a nikad nista pozitivno od toga
Hahah kako se ovi politicari igraju sa narodom oko vlasti ONI i njihove koalicije sve to treba u gasnu komoru.Dok drzava unazad ide oni utimaju svoje plate i samo se sprdaju sa narodom DOOKLE CE OVO