Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i Nedzad Brankovic je dobio stan "po zakonu"
Zukić i zakoni, hmmm?
Eeeee, ako vas dvojica kažete da je u skladu sa zakonom mora se "vjerovati"!
Sta kaJe Zuka inace dobar PRIJATELJ Zike Turkovica "Uredba je u skladu sa zakonima" Uredba a i zakoni koje donosite slozi samo za "LEGALNO PLJACKANJE" drzave !!!!!!!!! "Sve po zakonu" koje sami sebi pravite !!!!!!!!!!!!!!!!
krik naglas Ima tu i DF-ove pohlepe za foteljama. Opasnost je bila i biće po ostatak koalicije, u tome što su se ministri iz DF-a dočrpali raznih papira o kriminalu koje su ranije vlade i ministri napravili. Ostatak koalicije misli da lako zapušiti usta ako se "nešto" pojavi u javnosti. Zato se ova dvojica isturaju u prvi plan - nebili malo i zaplašili! No, ulicu neće zaplašiti. Narod je sada već ozbiljno glada, anevidi izlaz, sem da napadne. Prirodni instikt; napadni, da bi se odbranio! Vidjet ćemo šta će se desiti u toku ljeta. Tuzla nespava. Opet je opasno blizu erupcije!
krik naglas Šta da prepuste Komšiću, pa ovaj kako je lud udari u zakonsku tamburu! Hej!!!
Ode "porodični nakit". :-[
SDA brine o reformama!!! Nakon 23 godine vlasti!!! Kako je samo oštrouman ovaj Zukić. Tip nam priča bajke iz vile od 2 miliona... Dosta ste nas vi reformisali! Sikter, bagro!
Nebi sjala ovako jako ova naša ljepa avlija ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije ALIJA,posljedica ovog crnila je zukić i ala zukići.
Ovu uredbu treba pretočiti u zakon kako je to bivši ministar i planirao a parlament drži još u nacrtu.....u svakom slučaju ova izmjena u uredbi če unaprijediti poslove u privredi a umanjiti samovolju pojedinca....žao mi je što je DF nespreman i pravno neobrazovan ušao u vlast pa se sada zbog toga gubi....bliže sam misli da je to skupina žviždaća iz nevladinog sektora a nikako ozbiljna politička organizacija
Livada001 >>>> ..."žao mi je što je DF nespreman i pravno neobrazovan ušao u vlast pa se sada zbog toga gubi....bliže sam misli da je to skupina žviždaća iz nevladinog sektora a nikako ozbiljna politička organizacija " Slažem se u potpunosti, ja, kao nekad radnica, aktivistkinja u NVO, sam prepoznala DF ( uglavnom mlađi) = NVO. Stranka je bez ideje vodilje i puno se toga uradi kampanjski i bez pravog plana! Onda se naravno ne vrše analize i obično za greške je neko drugi kriv. NEMA SISTEMA!
Samo za Amira:Hop zica Rogatica Mesici i okolica!
...On ističe da u svim modernim državama vlade odlučuju o ukupnom upravljanju preduzećima, te da kontrolu vrše ministarstva. .... jest te moderne drzave su Turska, Syria, Egypat... ima ih jos istocno od bugarske Papak.. u modernim drzavama sve je privatizirano izuzev poste i zeljeznica bas iz tog razloga sto su vlade nesposobne da donese odluke..
ma i treba ovaj jadni narod jebati do maksimuma kad smo stoka svi redom i dopustamo ova izivljavanja...
Reforme su popljackati sve sto je drzavno...za ove ne postoji pravo i pravna drzava....Radnici su koleteralna steta koja kad dobije vrecu brasna i kilo kafe najvise svoje voli i glasa za iste kriminalce...Ponosni smo na svoje milionere,samo da vise napljackaju od Jure i Stanka...foj,pljuc...
U skladu sa zakonom je i to da je nedozvoljen nepotizam pa kad otvorimo pastetu iskacu Campare ili njihova bliza ili dalja familija!!!!!
hahahhaha puno puno ljudi od 92-96 godine su pokazali da se ne boje biti Bosnjaci sa puskama i svojom krvlju za razliku od Campara pa sad rovare po kontejnerima za razliku od takvih kao sto si ti i Campare, Zvizdici, Izetbegovici ili u prevodu familija koja drzi F BiH.. To sto im je babo Avdo bio politicar nekad ne znaci da sad kompletna porodica mora biti rasporedjena u vlasti do 30 koljena!!!! Ali doci ce i dan kad ce isto tako u kompletu i odgovarati a onda se ti prijavi da im budes advokat!!!!
Ovi idioti iz SDA bi prije rat izazvali nego bi pustili uprave i NO javnih preduzeća, jer kud če sa svojih 3000 direktora sto su nakotili sve ove godine, naravno sve kompetentni stručnjaci koji bi se snašli na tržištu rada.
a sto bi pustali uprave i NO komsicu? dobili duplo vise glasova od njeg. jel zato sto je novi kolac ili...?
moze li mi neko reći kako se pravilno kaže pčela ili čela?