Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pazi silejdžije, ja nam parlamentaraca, radije bih čobana stavio u parlament.
I ovi bi trebali da nesto urade na smjeni SDA kriminalne hobotnice...
aha, da murta sjase a kurta uzjase
Vola među rogove samo...
nije on komunjara, komunjare su časne, poštene, hrabre i altruistične osobe. ovo je jedan od onih što su došli nakon što je sve počelo i uništeno s demagogom i šićar gospodinom lagumdžijom. da ima komunjara danas ne bi bilo toliko gladnih nezaposlenih bolesnih i obespravljenih, ne bi bilo takve pljačke narodnog blaga, takve bijede i sirotinje...
Ne vidjeh da se SDP oglasio. Ne traze da Helez vrati mandat. Kako ste krenuli SDA vam je jako blizu.
Potpredsjednik SDP-a! Dobro SDP dobije išta glasova, a borili bi se sa nacionalistima!
Jos jedan slucaj koji potvrdjuje da se kod nas svaki malo rjecitiji kriminalac ubacuje u politiku. Jadan je narod sa ovakvim politicarima.Osnivaju se nove stranke ne zato sto se zalazu za pravnu drzavu, vec sto su u onim starim sve funkcije popunjene i nema mjesta za njih.
Sda, hdz snsd sdp, nip, dip pup cup hop.....svi isti u PM!
Da vidimo principijelnost SDP-a , da li će ga kao presuđenog kriminalca izbaciti sa funkcija.
stranka te prati, imamo planove s tobom
Nemože više biti javni djelatnik
Sjecam se kad je mahao lisicama u predizbornoj kampanji,
Sudiju na ovom slucaju Rendžana je prijavio Zukan Helez VSTV-u jer je preko uposlenice uzimala od ljudi direktno kazne i brisala ih te na taj nacin ostetila sud za milion KM
ova presuda je osveta tuzioca na ovom slucaju Islamovica kojeg Helez prijavio VSTV-u za pedofiliju
Ovaj Helez je jedan primitivac, nije mi jasno ko njemu moze dati glas.
Samo u Čitluku Helez pronašao 999 invalida domovinskog rata, svi primali invaliditetom od dvije države, kao da su bili na iskrcavanju u Normandiji, e sad zamislite koliko je bilo mrtvih i lakše ranjenih, a prva linija srpskih snaga 50km od njih.
Ako je on za zatvora šta je onda sa Fadilom gdije će on završiti. Pa Sarajlića a tek dama Sarajevski trotoara dr.SEKA.