Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Helez radi dobar posao, to se nabolje vidi po kmecanju iz manjeg entiteta.
Nemate vi kontrolu nad vasim nebom, NATO avioni nas truju prskajuci nam nebo teskim metalima. Svaka drzava u Evropi je zasuta chemtrailsima.
Kmeče jer isporučuje nas Hrvatskoj. Zato kod nas niko i ne kmeči jer smo prodane duše
Hitno u ustav BiH treba implementirati da srbi ne mogu u isto vrijeme biti na celu SIPE, OSBIH, OSA. Ovo ako se ne sredi zavrisemo u novom ratu
Nemate vi kontrolu nad vasim nebom, NATO avioni nas truju prskajuci nam nebo teskim metalima. Svaka drzava u Evropi je zasuta chemtrailsima.
Žali se Konakoviću i Marfiju, ovo je njihovo maslo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da li su počele pripreme za proslavu 18,5 godišnjice OS BiH . Debili , samo se vucarate po nekakvim proslavama , dijaspori , sajmovima . Dočepali se para od inflacije koju plaća jadna sirotinja . Papci izigravaju fol važne faktore , a u stvari su polupismeni neandertalci koji samo šire zlo , mržnju jer samo tako mogu opstati jer , u stvari , ništa normalno i ne znaju uraditi . Fuj
Šta bi sa kampova, haman digli šatore...
Hej vojnici vazduhoplovci....
A sa cime crni Zukane? Prackama,kamenjem i hurmama? Kontrola neba podrazumjeva radarske i pvo sisteme i avione za air policing. Od svega toga nemate nista.
SAM rakete se imaju :^)
Tako je ministre uspostavi nebo nek apaci budu spremni nikad ne znas, hahahah , HELEZA ZA PREDSJEDNIKA.
Izgleda da ce SNSD-u Helez ostati u dugom sjecanju😆😆😆
Još samo da uspostavite kontrolu i nad nasom zemljom.
To ce biti tesko
Zrači iz njega zadrtost, glupost a i seljakluk žešći,klasični seoski kabadahija.
Volio bih da je drukčije, ali svi znamo šta bi se desilo da izbiju sukobi. Ova armija bi se raspala na tri dijela i ratovali bi jedni protiv drugih. Tako da je ovo sve bacanje para i bacanje prašine u oči. Jedina armija koja se stvarno borila za BiH je Armija R BiH, ostalo sve je šarena laža.
Sta ce Dodik odgovor na ovo kupiti Traktore...
To Helez.Nazalost ti radis posao koji su trebali raditi tvoji prethodnici a koji nisu imali dovoljno ni pameti a ni volje da se nesto uradi po pitanju jacanja os.Upravo i skoro nastojanje iz r.sumske da vas smijene ali i uz pomoc domacih petokolonasa pokazuje da radite pravi posao.Jalov im je posao sto vise mrze to smo jaci.
Helez je isto što je bio i Dragan Mektić, bla bla, vidjećemo ti imovinski karton na kraju mandata... Počeo si 2002. sa 2000KM danas imaš 6500KM. Kako se ova raja loži...
Po koji put bolan zukane više. Svaki malo ti uspostavljas kontroli. Sta ti je sutra na redu?
Mozes zjevati samo u nebo, I da se nesto(neko) pojavi sta ces uraditi? Pa nemamo dron da dignemo o necemu vise necu ni da pomislim... Moj Zukane Moj imas kontrolu neba ko I ja 😁😂
2/3 oružanih snaga će se boriti protiv BiH ako zapuca. Pa vi vidite.
to su klocevi svakako