Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj će povaliti tuzlanski SDP, neka sa hajrom. U vlast će SBB sa SDA. SBB koji pljuje ovih dana kroz svoje glasilo pljuje sve one koji imaju iole namjeru ući u koaliciju sa SDA nazivajući ih izdajnicima. Školski potez kako Fahro matira svoje protivne, klasika beogradske škole.
..protivnike*
Da ste vrijedili ne bi u Sa kantonu bili 4 stranka po broju osvojenih glasova a Peđa sa Sokoca vam bio zvijezda vodilja.
Zukane u Bugojnu si dobio veliki broj glasova od članova SDA jer si bio jedini Bugojanac na listi za državni parlament. Zukane nisi u pravu za općinsko vijeće, koji je Hrvat član općinskog vijeća iz SDP-a Bugojno? Ti si svoj patriotizam pikazao u reviziji, što svog zeta nisi poslao na reviziju, izgubio nogu u kafani. Zaposlio si ženu u EP, šuru u OŠ, sestrića u inspekciju, sve bliže rodjake u poštu i telekom itd
Neće sa SDA a hoće sa HDZ i srpskim strankama. To su vam baš ljevičari pravi. Kakav kreten i izdajnik države i Bošnjaka. Dosta su bošnjaci bili od vas gamadi ugnjetavani. fuj U zagrljaj ljudima koji hoće treći enitet, koji hoće ocjepljenje i referendume. fuj
@GlassNaroda Polako bote, udahni vazduh ....odmori malo....pozlice ti.
Kakva prica o ratu i patriotizmu. Ovdje je prica o kradji i lopovluku. Dosta vise i rata koji je zavrsen (mnogi jos ne znaju) 1995.
a ako ne bude tako sve ces ih u kafani pretuci?
Popijel se kadgod zekane i potuče li se vrli kavgadžijo ???
Bravo Zukane nikad sa izdajicama bh. roda!!
Halo Helezu SBB nije bila u zagrljaju SDA nego su čak bili previše svoji. Tako i SDP neide u zagrljaj nego u borbu na resorima koje dobije. Time pokazuje da su borci za bolju Bosnu. Opozicija je samo fikus vlasti.
@glasnaroda jel ti to keca zaprdio iz geografije pa si kivan na njega 😂😂😂. Ili ipak bakka babo placa komentare
Samo čistit iznutra blok i abd lokalne izbore pomet a onda opšte uzeti 500.00 glasova i sami praviti vlast u kantonima i fbih.Državu još jedan mandat prepustit sda hdz i snsd nek se sami uguše u svojim govnima.
E moj Zukane, da je tvoj stari znao da ces takav moron postat, muda bi svoja kamenom izlupao prije sexa.
BH blok ima budučnost. Ne treba da ga ujedinjuje to što su protiv SDA ili bilo koga nego vizija o budučnosti BiH. Samo jasna vizija o budučnosti BiH i sposobnost da se izvuće i minimalan korak naprijed znači mnogo. LJudi su prezasićeni sa SDA i HDZom ali CIK/ OIK te kontrola buđetskih novaca i pozicija i bezobrazluk SDA i HDZ je osnovica snage te dvije sestrinske stranke. One BiH ne mogu vući naprijed. A ispade da je Dodik produktivniji od druga dva člana predsjedništva
zekan elez
jel ovaj buo SDA? NAJODVRATNIJI su ovi sto au do juce bili u SDA i sad se odjednom osvjestili pa pametuju...kao npr. Senad Swpic,Radoncic....Stekli bogatstvo zahvaljujuci SDA i sad ko biva brinu o narodu....jem vam mamu licemjernu
Zukane ti si prava blentovina