Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zubac, covjek koji NISTA nije urado odkako je dosao na celo iste Zubac, covjek koji SAM SEBE HVALI Zubac, covjek koji je skinuo naziv imena NASE DRZAVE (INACE, SIPA JE ZA INFORMACIJU DRZAVNA AGENCIJA) HVALA !!!
budućem drotu. Slabo ti razumiješ. Zubac je s loga SIPA-e skinuo Bosna i Hercegovina. Naglasak je na logu Policija, ali bez Bosne i Hercegovine. Čovjek zna PR dobro, predstavlja se kao da nešto radi, ali u pozadini uništava SIPA-u, ljude koji rade unutra, a krajnji cilj je ukloniti i BOsnu Hercegovinu.
Mozda sam samo ipak mao vise informisan/a od tebe ! Nepismnjakovicu
A jel, rezultati pokazuju ipak nesto drugo...ti izgleda citas premalo !
Nema, informisan si pravo. Citaj malo vise, koliko vidim nije ti na odmet ;) Cisti ovaj u pravu si iz svojih redova najbolje kadrove
Goran Zubac radi profesionalno. Boli mi briga kako se zove Agencija i kako izgleda Logo. Koga interesuje Logo. Covjek cisti redom. I u svojim redovima. SIPA postaje polagano opasna za nase polumafijase. To je vazno. Dajem punu podrsku. Samo naprijed Gorane... tuci bagru !
Gospodin Zubac pokreće nekoliko prijava, krivičnih i disciplinskih, protiv svojih najbližih saradnika. CIlj je samo da zastraši sve službenike i da se zabrinu za svoju egzistenciju. Na kraju će svi protiv kojih je podigao optužnice dokazati svoju nevinost (zamjenik Marko DOminković, načelnik Rašid Palić- zanimljivo ovi i ostali svi proganjani su Bošnjaci i HRvati, dok je specijalca koji je nosio četničku odoru pomilovao i vratio u jedinicu). Vratimo se rečenom na početku, ako Zubac krši prava svojih prvih saradnika, hoće ih uništiti, možete misliti koliko mu je stalo da zaštiti tvoja i moja prava. Jeste vijedli licemernog poljupca s Inzkom!
KAKVU BOLAN BOSNU I HERCEGOVINU ŽELI ZUBAC UNIŠTITI , TO JE DAVNO UNIŠTENO, BUDIMO REALNI.
Gospodo iz SIP-e, jeste li vi svjesni da bi sa poštenim i nepristrasnim akcijama mogli postati narodni heroji. Narod bi vam bio zahvalan i vrata bi vam se širom otvorila za sve i svugdje...
koliko još treba 'Keljmendija' da pohapsi pa da neko povjeruje u rad policijskih organa. napravite vi akciju 'korupcioni policajac'
Kava li ce tek biti "lutka 3"
Hoce li ikad poceti operacija POLITICAR-1 ?
Pustite Nikolića!! Pa oni su Srbi..Bog nije stvorio Adama i Evu nego Srbina i Srpkinju! Bog nije stvorio kontinente nego je to sve Srbija! Zemlja nije stvorena od komada gromada nego od komada Srbije...ne vrti se zemlja oko sunca nego se vrti Srbija...na svijetu postoji samo jedan narod, naravno, Srbi..ostalo su izmišljotina..Beograd je največi na svijetu, kakav New York, oni su neprijatelji...Ne postoji zapad postoji samo Srbija..
Zamjena za ujedinjenje policija ?? projekat amera predstavljen jos 2009. na fakultetu političkih nauka nista novo barem za mene ako budu nalik Žandarmeriji iz Srbije bit ce extra
Lutko moja svi me za tebe pitaju, niko ne zna u zivu ranu diraju...
Akter Lijepi mali Hakala sa tri rodjaka, ukrao ratkapne sa golfa2 u Ilijasu i 12 kg suhog mesa iz pusnice u Visokom