Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ja sutra idem na more. Prvo svracam u Jablanicu kod Gojka na meso, pa kod Mahire na masazu. Mahiri nosim zaporak, ja oce ga mahira oglabati , jadna li joj majka!!!
Ja gledam na rad ove Agencije kroz slučaj Ivone Bajo (6) iz Bijeljine. Ako krenu hapšenja u Bijeljini povodom smrti Ivonine, znam da su uspješni sa hapšenjima dilera gudre. Dotad, sve su ovo šupljaci.
Pored ovog regionalnog centra za naše političare, napraviti centar i za političare EU i šire, kao i za MMF, bankare ....
TAMAN DA POHAPSE OVE CETNIKE IZ RAVNOGORSKOG POKRETA
Hajd malo se okrenite tom finansijskom kriminalu. Mali milion privatnih tajkuna duguje poreze (direktne poreze PIO), valjda je i to kriminal, i to trebaju biti drzavne pare.
Bez pomoći političara i onih iz porezne, UIO, policije, tužilaštva, nebi moglo biti tog kriminala.
DOBRA IDEJA. POD HITNO POČETI SA GRADNJOM I ČIM BUDE GOTOV I FUNKCIONALAN ZATVORSKI DIO, TU ČAST DA CENTAR OTOVORE (I DA SE UNUTRA ZATVORE) DATI NAŠIM FAŠISTIMA NA VLASTI U BOSNI I HERCEGOVINI, SVIMA BEZ PARDONA! OTKAZ BANDI!
Mogli bi osnovati regionalni aerodrom i regionalnu reprezentaciju :D.
Potrebniji nam je regionalni centar za borbu protiv nacionalizma...