Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemas nimalo mozga, glista je superiornija u poredjenju sa tobom
Ima vas na internetu halal vam ku rac. Ajmo jedna akcija, bar sa ovim babama protestujte dok nisu pomrle.
ĐIHAD BRAĆO JE JEDINO RJEŠENJE,AKO NAS OVAKO PONIŽAVAJU TREBA CIJELA REGIJA DA GORI !!!!A IMA NAS,SMRTI SE NE BOJIMO!!!!
SAMO OSVETA . KAKAV SUD . SVE TREBA UZVRATITI I TO DUPLO. MRZIMO VAS . BOSANCI NAPRIJED IDEMO SE SVETITI . NIKO NAM NEĆE SUDITI.
Baš ćete ga za*ebati ! hahahahahahaha
Bravo Foto!!!!
Wow, niko nece svjedociti protiv njega?!? Mislim da se Rasho sav nasekiro sad...
Ovoj zeni na slici sto drzi papir na kome pise \"Do kada cemo biti Zrtve?\" Samo da joj porucim! SVE DO KAD SAMA SEBE BUDES STAVLJALA I NJEGOVALA TU POZICIJU !!! KAD ODLUCIS DA PROMJENIS ULOGU U KOJU TE ISPOLITIZIRANO STAVLJAJU RAZNORAZNI POLITICARI, MOZDA TI BUDE BOLJE I MOZDA SE BUDES BOLJE OSJECALA !
HVALA VAM BOSNJACI !