Komentari (272)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bojkot hrvatskim proizvodima! Ne finansiraj ovakve zločince. Ne budi naivni Bosanac!
Dzabe ba, opet mi bosnje cemo ispast glupi i re haj da se pomirimo, a ev vidis...
@Integral Nepravilni Uzmi jedan Hrvatski andol,vjerujem da te boli glava od ponavljanja
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
U Hrvatskoj se aplaudiralo tribunalu kada je Gotovina oslobođen, dok sada postoje potpuno suprotne reakcije u pogledu rada tribunala. "Jučer smo čuli najviših političkih dužnosnika u Hrvatskoj da oni odbacuju presudu Haškog tribunala, a neki su odbacili uopće Haški tribunal, a zaboravljaju da smo se kleli u Haški tribunal kada je oslobodio generala Gotovinu, kako smo aplaudirali tribunalu..." Anto Nobilo
@Croatissimus +1
@OlovnaKisa Ma za sve one kojima je Praljak svetac bilo na utakmici, saobraćajnom znaku ili u crkvi.
misa je pomogla nema sta...i bog je na našoj strani
Pa i vi velicate ratnog zlocinca Rasima Delica cak mu i ulicu date. U cemu je razlika.
Da je bio ratni zlocinac dobio bi 40 godnina zatvora a ne 1 godinu
Paraga prije 16 godina - Hrvatska će odgovarati za agresiju na BiH https://www.youtube.com/watch?v=f9JBY13VC1M
Mostar 9.1.1996. - Smotra HVO-a na Veležovom stadionu pod Bijelim brijegom: www.youtube.com/watch?v=WcXUxnm40f8
A što nema ovo? 🙄😛 Oj Hrvati, braćo mila, Duboka je voda Drina. Drinu treba pregaziti, A Srbiju zapaliti. Kad je Drinu pregazio, U nogu je ranjen bio, On ne viče ajme meni, Već on kliče za dom spremni!
Da nije Haga ja ne bih znao sta je Hrvatska u Bosni radila! Hvala im sto mi otvorise oci
hrvati i srbi u vecem dijelu nacionalisti nego što se piše i govori,bošnjaci nemoćni,dva miliona muslimana medju 750 miliona hrišćana u evropi,to niko iz sda nepriča,iseljavanje ide u svim pravcima.....
Hrvatska je u stilu dovoljno puta ponovljena laz na kraju postane istina, pa i nas ubjedjuju da smo budale, e moji Bosanci gdje vam odose toliko skupljane pare za godisnji odmor
da volim pite bila bi Pitarević.
Prava istina je da je Mostracima bilo lakše sjediti doam i ratovati umjesto da su se ujedinili i krenuli u deblokadu Sarajeva. Ne kaže se bez veze, luvaj se Hrvtat iz Doca, Mulsimana iz Stolca, Srbina sa Sokolca i Mostarca koje god vjere bio.
Mehanizmi Hrvatske drzave i dan danas se koriste protiv BiH gradana a ponajvise protiv zrtava Herceg-Bosne. Nekad je to bila otvorena vojna, obavjestajna itd. upotreba a danas je to vise politicka i medijska. Iskreni Hrvatski politicari moraju spasiti Hrvatsku od najezde HDZ lobista da prikriju i opravdaju zlocine jer njihove zrtve nece imati druge nego traziti zastitu i pravdu negdje drugo.
Ivan Peric Dobro je da je Index poceo koristiti ispravnu terminologiju: osudjeni ratni zlocinac Slobodan Praljak. I za dezurne "domoljube", ne morate se truditi. Hrvat sam, sudionik Domovinskog rata, dva puta ranjen. Nisam u mirovini iako sam mogao biti, radim i raditi cu do 65. godine, nisam niti cu ikada koristiti niti jednu povlasticu koju sam mogao. I smatram da se mora isticati da je gosp. Slobodan Praljak umro kao osudjeni ratni zlocinac.
@JoleX nista to.. ceo svet je kriv.. svi se urotili protiv bosnjaka
...nisu svi đikane , samo vi komšije , i jedni i drugi., ali Boš jo je tu u svojoj BiH i tu će ostati licemjeru vlaški.
Politicari se takmice u fasizmu. I sa istoka i sa zapada. Zamislite da Njemacka daje nazive ulica po Hitleru, Göringu i drugim. Srbija i Hrvatska bi trebale imati odnos prema vlastitom fasizmu kao i Njemacka, inace ce tesko dalje. Dok ne pometu u vlastitoj avliji ne trebaju se boljem nadati, a niti se ljutiti kad ih neko upozori na fasizam. SDA djeluje kao crvotocina. Isto kao i SBB
Hermann Göring - Nazi Party - Po završetku Drugog svjetskog rata osuđen je za ratne zločine i zločine protiv čovječnosti na Nürnberškom procesu. Osuđen je na smrt vješanjem, no počinio je samoubojstvo popivši tabletu cijankalija noć prije vješanja kao znak prkosa sudu. Nakon smrti, njegovo tijelo je kremirano.
Mozete ovdje iznositi vase poglede na pravdu i nepravdu i istresati svu svoju negativnu energiju, nista korisno ne radite ni za sebe ni za drustvo. Za 5-10 godina, djeca u svijetu nece citati Klix, Avaz, Vegernje i Blic, vec ce se u skolama uciti ono sto su zvanicni sudovi presudili. Okrenite se jedni prema drugima, niko nije svetac, pruzite ruke pomirenja, mijenjajte stvari na bolje, krenite od samih sebe, radi vase djece i radi vas samih.
150000 hrvata je Tuđman prebacio na drugu lokaciju. Haj zivio...