Opkoljeno Sarajevo
0
Žrtve traže naknadu štete
Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li se isplacivati i porodicama musana Topalovica, Juke Prazine, Ramiza Delalaica...
Dobro Milorade pod hitno kontra! Ajmo sastanak i tuzbe za odstetu za stanove koje ne vracaju za koje je sud vec reko da moraju vratiti ali ode ped.eracija u tri pm onda nemaju kinte pa za pokolje,za logore,za proterivanja itd itd... mam... vam bal.ijsku znate da vidite samo vnago u tuđim avlijama a u svojim i ako su do neba u gov.nima pravite se da je to cvece ili posto ste poznati po inteligenciji mozda i stvarno verujete da je to cvece!
ZA one kioji ne znaju Ovi st ozele da podignu optuzbu protiv Rs-a moraju prvo proci nekakav Ljekarski test koji kosta 500 KM Tako da ako uzmes racunicu iizadje da se neko dobro da zaradi na tudjoj muci a sve na osnovu rata Pun mi Qac Rata i ratnih filmova
200.000 € x 150.000 stanovnika u opkoljenom Sarajevu = 30.000.000.000 € odstete... U ovom svijetu se sve preko para regulise, pa ce i ovo... P.S. Je li Plavsicka vec platila odstetu onima u Francuskoj???
@ BeeeHaaa....niko nije bezpravno u Srpskim stanovima, svi su svoje stanove vec davno povratili . Srbi su svoje stanove i kuce u Sarajevu prodali za dobre pare Sandzaklijama i dijasporcima protjeranih iz RS-a...a vama sad krivo, zeznuli se
platicete,plati,cete sve i kamate,ako Bog da
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
Tužiti, naravno, i to po mogućnosti i sudovima u BiH i u Strazburu. Treba genocidni entitet totalno iscijediti, kad već hoće da budu siledžije.
Za tvoju informaciju milioni su već isplaćeni samo što to režim krije,pa Alijagići su svojevremeno blokirali račun Trebinja a njegovi advokati iz Bgd su pokrenuli novu parnicu i traže još 5-6 miliona Samo tužiti,za sve,za grana.tiranja gradova,za zloči.ne,za gen.oci.d u Srebre.nici su u toku hiljade procesa,plaćat će te za sve dokle god postoji gen.ocidna tvorevi.na
ODLIČNO,BRAVO Tužbe podnositi na sve domaće i svjetske sudove,nema se šta izgubiti,dokumentacije i dokaza je moore,gen.oc.idnu tvorevinu na sve načine treba dokle god postoji treba finansijski opterećivati. A poslije presude dabiću u Hagu bit će još sila dokaza i dokumentacije,pravda je na strani BiH.SRETNO.
Da bi trazili ODSTETU morate dokazati da ste psihicki zdrave osobe jer ne mogu ludaci da nesto traze pred sudom, a Boga mi za 4 godine rata tesko da ces naci neku osobu koja je normalna u tom sarajevu. Osim toga morate dokazati gdje su vam ti silni Srbi iz Sarajeva ca 180 000 Srba ste protjerali i sad trazite odstetu jer ste bezpravno u njihovim kucama i stanovima. Yebo ti tu raju kad su dozvolili da im PSIHIJATAR KARADZIC valja bombe po Sarajevu.
http://www.24sata.info/vijesti/dogadjaji/58901-Skandal-BiH-nije-nigdje-bilo-Sjednica-vlada-Republike-Srpske-Srbije-bez-drzavnih-ozna
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Istorijska-sjednica-vlada-RS-i-Srbije-Foto-Video-83234.html
@Pretorian Sta jest jest, mi maltretiramo srbe i hrvate vec 5 000 godina i sve druge koji zive ovdje. A oni naivni, dobricine, ko ovcice... Spasi ih Boze od nas.
usput mamu vam znate sta vec vise od pola vas sto sere nije bilo u ratu nedo bog da vam tromblon pukne usrali bi ste se.prema tome nijedne
citam ove komentare sta reci sem fuj.idioti maloumni sve i da se podjelimo stanje ostaje isto kao i sto je sad nema posla nema para nema napretka kriminal svuda droga hara unistavaju nas vasa djeca ce da zive kao i vi bezveze eto koliko zelite dobro svojoj djeci serem vam se usta ta zvaljava .bosna je podjeljenja i ovako i onako tacno se zna gdje ko zivi sami kazete federacija republika srpska zombi probudi se kontate li vi sta pricate.problem je u njima nije u nama, oni prave problem da bude u nama.truju nas nacionalizmo fuj pasa moj solidni sto citas ovo bez obzira koje nacionalnosti ti bio sve dok mi nenaucimo da niti mi niti vi niti oni nece nigdje otici sa ovog podrucija da zivi zajedno da nema nama dobra.vidimo koliko nas voli ostali svijet pustise nas da se pokoljemo sto to samo da oni i njihova djeca dobro zive ostali narod gladuje rade sta hoce pokradose boga oca pravosude nikakvo fuj.
Evo dajte od mene ovom Yu-Staru desetku s lukom, sevap je.