Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa dajte nam imena te trinaestorice da znamo, mozda nekoga i prepoznamo.
U ovom predmetu tokom istrage, kao i buduće aktivnosti Tužilaštva BiH, "značajno će doprinijeti da se popravi status naše zemlje" te da se naša zemlja vrati u status zemalja kategorije 1., gdje spadaju zemlje koje se "efikasno bore protiv trgovine ljudima i otkrivaju, procesuiraju i sprečavaju takve pojave", saopćeno je iz Tužilaštva BiH. Radnom eksploatacijom, počinjeno krivično djelo trgovine ljudima. Bravo tužilaštvo - osudite gamad, oduzmite im milione i podjelite ih ljudima koji su ih zaradili, (ako ih u međuvremenu Vi ne poplašite). A šta je cijenjeno tužilaštvo, sa BiH društvom, sa našim radnicima zaposlenim u BiH (ovo se ne odnosi na "lezi hljebe da te jedem" - budžetske krvopije SDA,SDP,HDZ i njihovim tobože stručnim kadrovima), kod raznoraznih uzimača duša - tz. "gazdi" iz redova gore navedenih diktatorskih stranaka (čast izuzetcima 5% privatnika apolitičara - koji nemogu da dišu od silnih inspekcija i komisija). Mobing, nepotizam i ostala sr...nja
Ne treba nama Azerbejdžan ili neka druga država. Imamo mi eksploataciju radne snage u našoj avliji. Rinta se po 10-12 sati, a u padže staviš samo 5-6 stoja km. To je nama naša SDA dala i zakonski definisala.
Tacnije 440 KM, bez ikakvih dodataka....
Ovaj sto je lupio minus, lupim ga ku.... po glavi, nek dodje da mu pokazem platnu listu...Pozdrav ostalima
13 NN osoba, a kad neko ukrade 1kg krompira imate sve podatke, čak znate unazad i unaprijed po 4 koljena.
podigli optuznicu a nigdje imena tih pizdi koje su koristile jad i cemer naseg drustva da bi zaradili nad tim ljudima. Treba ih objesiti na sred carsije mamicu im.....
Optuženi su: Božo Vučenović, rođen 06.01.1960. godine u mjestu Ljubačevo, državljanin BiH i Srbije, Milan Vučenović, rođen 21.10.1962. godine u Bosanskoj Gradišci, državljanina BiH i Srbije, Rade Ljubičić Rade, rođen 14.05.1972. godine u Gradišci, državljanin BiH, Saša Lipovac, rođen 28.02.1970. godine u Novoj Gradišci, Hrvatska, državljanin BiH, Safet Turanović , 22.01.1972. godine u Jajcu, državljanin BiH, Rasim Turanović, rođen 10.08.1967. godine u Jajcu, državljanin BiH, Nenad Tatić, rođen 27.04.1982. godine u Bosanskoj Gradišci, državljanin BiH, Slaviša Kojić, rođen 28.02.1977. godine u Bosanskoj Gradišci, državljanin BiH i Srbije, Zoran Dmitrović, rođen 28.05.1962. godine u Bosanskoj Gradišci, državljanin BiH, Zoran Kalajdži, rođen 05.05.1971. godine u Bosanskoj Gradišci, državljanin BiH, Novak Ćirić Novak, rođen 25.11.1983. godine u Bosanskoj Gradišci, državljanin BiH, Nedeljko Vučenović, rođen 28.02.1989. godine u Bosanskoj Gradišci, državljanin BiH, i Miroslav Vučenović, rođen 4.08.1962. godine u Bosanskoj Gradišci, državljanin BiH.
Hvala, neka svi znaju imena kretena, genetski otpad.
Zemlja se zove AzerbAjdžan, papčine sokolačke
Zasto je ukinuta smrtna kazna?
Neimaština i muka tjeraju čovjeka na očajničke poteze.
Nista drugacije ne zivi plovina u BIH!