Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahah, a da ponovite sve ponovo, mozda je tako najbolje heheheheh
Mozete se zalit upravi vodovoda,ma ko vas Munire i Thirovice vise uopšte slusa,dosadni ste,eto oni ce se prepast jeden nepismene Munire i jos kojekakvih Munira,slusate li vi sebe,e to ti je kad se iz opanaka u cipele udje...pa gdje su ostale zrtve,,koji ste vi licemjeri *** vas nepismene
Ovo je dokaz da vodeće sile u svijetu igraju prljave igre sa malim narodima,a sve su kao demokrati.Politika ti je najveća kurva.
Nazalost prezivjeli i porodice prezivjelih i danas moraju nakon 20 godina da trpe nepravdu i poigravanje sa zivotima ubijenih,mucenih,silovanim,politika je kurva i kao takva pravda je ne zanima visi ciljevi i politikanstvo odveli su sudove za pravdu u veliki cirkus i u ruke politickih svjetskih mocnika.Ovo je za povratit sta rade.
pa sta je sad...zar nisu amerikanci prijatelji...turska i iran vam ne valjaju...eto vam amerika...a sto se munire tice zena je pokrala sve moguce donacije koje su bile namijenjene za srebrenicu...zena koja voli pare i koja ih se sad ne bi odrekla ni da joj ozive djecu...
Ova žena je veliko zlo!U bratuncu su na majčine oči zaklani sinovi Aleksandar od 6 i Radisav Dimitrijević od 9 godina od strane koljača nasera orića., pa žena u crnini oplakuje svoju djecu i nigdje se ne pojavljuje.Dok ova zla žena bude širila mržnju svuda po federalnim mediji nikad nećemo ni pokušavati se pomiriti.Pogledanjte samo koliko se para nakrala http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=u1UQkKlIBlw
i ti se si nasao pricati bosnjacima o zlocinima nad srbima,...vidis po minusima da je to isto kao da nacistima pricas o zlocinima nad jevrejima.
Munira govori da je Meron prestar, a ko ona u cvijetu mladosti. I tebe je više dosta, iskačeš iz paštete bogati.
http://www.petitions24.com/request_for_un_investigation_on_president_of_icty_mrth_meron peticija koju moramo svi potpisati za smjenu Merona, odgovornog za pustanje zlocinaca iz Haga na slobodu!
...munira subasic postala CIA :-D zna unaprijed presude...je.bote koja faca :-D