Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pitaju šeška šta očekuje sutra od haškoga suda, a šeško onako malo zbunjen, znate šta ču vam reči, ma bowi me kuwatz
Što ti je kad diplomiraš na Pravnom fakultetu u Sarajevu, rasturiš sud u Haagu do kosti. Džukac od čovjeka, ali pravnik do jaja.
Hag je davno izgubio vjerodostojnost. Šešelj ih je bukvalno zapišao. Činjenica je da ni jedna presuda nije bila odraz stvarnog stanja ratova na terenu koji su se vodili u Bih tih jebenih devedesetih i činjenica je da Hag to nikad nije razumio, niti srazmjerno presudio.
Ako je na ovom svijetu preostala mrvica pravde i poštenja onda će ovaj zlotvor otići u zatvor i tamo sačekati svoj kraj . . . ! ! !
Treba njega dobro izmaltretirati , da ga malo podsjetimo vratio bi se on sam u tvorza.
SVI KOJI SU PRAVILI RATNE ZLOČINE TREBA DA ODGOVARAJU ZA SVOJA NEDELA, TE HIPOTEKE SE MORAJU ODREĆI SVI, BOŠNJACI, SRBI I HRVATI
Hoare kao bizaran izdvaja zaključak vijeća da govor u kojem Šešelj poziva Srbe da "očiste Bosnu od pogani i balija" nije poziv na etničko čišćenje, već bodrenje srpskih snaga.# Haški sud bi izgubio svu svoju kredibilnost ako bi ostavio ovakvu presudu netaknutom", smatra Hoare.
Da li ce isto pravilo vrijediti za Bashar al-Assad-a i co ako se ikad zavrsi rat u Siriji? Strasno je to sto jedan medjunarodni sud ne kaznjava ljude koji pozivaju na etnicka ciscenja,ubijanja civila... samo zato sto im se ne svidja ime,boja koze...ko im je dao za pravo i na kom osnovu da se stave u ime boga licno i gospodare zivotom i smrti? Kuda ide ovaj svjet?!
... dugo pratim rad i zalaganje za pravdu GOSPODINA Marko Attila Hoare ,mnogo ga cjenim i naklon do poda. Pa eto Marko ako citas veliki pozdrav :))
Mvzim pedeve
najgore je to sto su srbi s vrha jedva cekali da ga hag zatvori jer mnogo zna a ovako su nahebali ako se cosavi naljuti
vnogo cetnicko...fuj
OVA NA SLICI, LIJEVO - DOLE... ISTA ONAJ: Aaaaaaaaaaaaaah, sveeeee!!!!!!!
Mislim da je Tribunal ovdje prosto receno PODLEGAO i kleknuo pred naletom njegove brutalnosti,okrutnosti i prostatluka a gdje je dosla do izrazaja da kazem i strucna nespremnost da se uhvati u kostac sa ovom intelektualnom budalom
Ovo je samo EU desničarski inat. Sve je jasno - uostalom Šešelj je izdržao kaznu unaprijed!
Vojo nisu ti ovo stare sudije znanci, mene je strah da bi ga sad mogao pogvabat ! Pogotov što više ne smiješ u HAg. :((
Koja je on mrcina, a što je papak, ni za opanaka nije.
trampiće ga Vučić za Dodika .. i "miran" san