Komentari (264)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde, ja ću da glumim političkog analitičara pa ću reći da je ovaj slučaj trebao ponajviše BRISELU !! Meni se čini da se nešto veliko iza brda valja, što je meni za sada nepoznanica a što ćemo vrlo brzo vidjeti:)))
Sigurno da imam svoje mišljenje, ali ovo nije mjesto za njegovu elaboraciju, pošto je to duga priča:)))
Mislim da je ipak do tebe,oni koji strateški razmišljaju, mislim da su me razumjeli!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Obraćam se ovim dvjema majkama, Muniri i ovoj drugoj (izvinjavam se, nisam zapamtila ime) Ako vas eventualno neko nagovara da činite to što činite (neprestano po medijima) a za to ne primate nikakvu naknadu onda same treba da se saberete i shvatite da ste pretjerale, u najmanju ruku nije ukusno. Što je puno puno je. Ako pak za to dobijate naknadu (nije bitno koliko) onda ste dno dna (sa izvinjenjem) Sve na svijetu ima svoju mjeru, vi ste za ovih 20 godina toliko dosadile narodu da,na žalost, počinje zaboravljati da ste vi majke koje su izgubile djecu, ali zar majka koja je izgubila djecu zaista ima toliko snage da se godinama pojavljuje po svim medijima, da toliko putuje sa kraja na kraj Evrope, da ko zna šta a vala osim što naa taj način pojeftinjujete tugu za svojima u našim očima ne vidim nikakve koristi. Šta j
@Muni šta je sa hiljadama ostalih unesrećenih majki koje su isto kao vi izgubile svoju djecu pa im ostatak života prolazi tihi u velikoj tuzli i boli a vjerujem da ih je mnogo koje jedva povezuju kraj sa krrajem i niko za njih niti zna niti čuje dok se od vas dvije jednostavno TV ne može uključiti. Baš bi voljela da neko provjeri da li mnoge srebreničke majke koje su izgubile svoje sin
ne znam da li ste ikada isli u srebrenicu 11/7 to je zalosno sta se tamo radi....sve se politizuje......majke....majke ne mogu ulaziti na glavnu kapiju....njih guraju da ulaze negdje sa strane....glavna kapija je rezervisana za guzonje....politicare .....i goste sa strane.........jooooj tuga i jad.......a ove gore su se namlatile paretina..kupili stanove i kuce.....voze dzipove
Čamila za prešednika prešedništva BiH umjesto Bakira a Muniru za predsjednika stranke SDA.
Ako imaju nesto novo sto se tice Orica onda se samo moze suditi u HAAGu ili u nekoj drugoj drzavi. U srbiji bi nesto namontirali kao sto su pokusavali u HAAGu ali nije im uspjelo, posto tamo sjede normalni ljudi. Sbija nije pravn drzava da se tamo moze pravedno nekome suditi...
Naseru Oriću MOŽE i TREBA da sudi samo Bošnjački narod i niko više.
Jedan je komadant Naser Oric koji je casno i hrabro branio svoju domovinu i svoj narod podrinja koji je bio izdan od stranje vrha drzave kad su okrenuli leda i pustili pad Srebrenice,al Naser to nije vise mogao gledati i sad mu se za to ovako vraca da ga se goni kao obicno pseto,da ga usporeduju sa najvecim zlocincima poslije drugog svetskog rata, jos treba da ga izruce agresorskoj srbiji koja je i sama ucestvovala u najkrvavijim zlocinina u Bosni al neka kad imamo dobre politicare koje i sami biramo vise od 20 godina neka nam se obija i glavu.
sve se nema a munira 3 kuce 3 auta itd itd a sve se nema ... ona se obogatila na racun srebrenice a SDA autokratija dobija glasove jer je to omogucila muniri a munira je siva eminencija SDA
Ako ovo nije diplomatski skandal između tri drzave, a ocito da nije, sta onda ove gospođe iz Udruženja tamo traže. Ako treba neko ići neka ide ministar pravosuđa pa da sve liči na nešto. Ovako ispadamo u najmanju ruku neozbiljni.
nema odvratnije zene od ove Munire
za ove što lupaju dislajk ;) https://www.youtube.com/watch?v=u1UQkKlIBlw
Protestvuje i nekoliko srba. Traže da Švicarska izruči Nasera zbog oduzimanje bodova srbiji na utakmici srbija Albanija.
Bošnje, zar vi stvarno mislite da Srbija ima ikakav utjecaj na jednu razvijenu zemlju kao što je Švicarska? Da nema osnove za zadržavanje i izručivanje Srbiji, davno bi ga Švicarci pustili. No, kako očito ima, Švicarci samo prate što zakon kaže.
"Vjerujem da će pravosudni organi Švicarske, koja je generalno država koja pokušava biti najneutralnija, pravno postupiti u ovom slučaju kako ne bi bilo posljedica", rekao je Duraković. inace, ako svicerska nepostupi pravo svi ce cistaci hala porjeklom iz bejha prestat cistit hale a oni sto peru tanjure i ostalo sudje po kuinjama postupit isto tako.
Zaboravio si one koji žive na socijali! Oni će prestati biti društveni paraziti, primati socijalu i tražiti izgradnju minareta te će se vratiti u bejha ako Švicarci ne popuste!
ako je ko trebao ici u ambasadu Svicarseke, to je rudjobradi Rudolf i Zvizdonja frula...a ne Muni!
ovaj ce svake godine iz prve u drugu ligu - dobar!
Valjda cmakir treba da trazi oslobadjanje,a ne gradjani Srebrenice i ovaj Camke zvani napusti dzenazu..
Sramota za sve ove kojima je važniji jedan Naser od ukopa žrtava!