Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čujte ovih eminentnih stručnjaka, ima li i jedna da je makar osnovnu završila
hahahahahahhaha 4 razreda osnovne i knjige iz petog...
@munjaa ebo ti đjikan mater, ko god govori protiv nasih "kvazi " patriota gledaju ga mrko. ARBIH do groba
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Када гину Ирачани домаћих Муслимана нигдје. Кад гину Сиријсци, домаћих Муслимана нигдје. Када гину Французи домаћих Муслимана нигдје? Када гину Турци, домаћи Мусликани се пропињу на копита, урлају, криште, вриште, шкевре и "прозивају читав свијет како је циничан" јер забога не цијени турске жртве, на профилими стављају турске заставе, а сад ниједан да стави француску. То су Муслимани, људи од "ријечи" и "карактера".
Војско Републике Српске, хвала ти до неба, што си нас одвојила од таквих "људи".
Zrtve genocida: Referendum o danu RS moze dovesti u pitanje postojanje RS. I see dead people. Dead people talking :)
Godina 2016, još uvijek se nije rješilo pitanje nacionalizma, da li će ikada dok smo mi živi? Treba li nacionalizam ikome? Zar ne primjećujete da je nacionalizam nametnut kako bi se narod svađao i ubijao? Zašto ne bi bili svi kao jedno? Od istog smo svi stvoreni !
Ja ne razumijem,ako R.S ima pravo na svoj dan,sta nekoga boli uvo kada ce to da bude.
Ne radi se konkretno o danu. Bosnjaci nisu prihvatili RS punih 20 i kusur godina. Ispocetka je to bilo drugacije, tek se zavrsio rat, pa povratak u normalan zivot. Onda su ocekivali kako je Dejton privremen, kako ce Srbija im placati odstetu a da ce godine i godine kukanja na tv stvoriti BIH kakvu oni hoce. Sad vide da to ne ide u tom smjeru, kukaju oni i po tv ali vise niko ne slusa. Postojanje RS se trpi vec 20 godina. To je razlog frustracije i bijesa koji se nakupio u Bosnjacima. Osjecaju se prevareno i izdano. Na sve to dodaj siromastvo, nezaposlenost, korupciju, zatucanost i unazadjenost pa je jasno koliko je sati u bosnjackim glavama.
dje su him djipovi?
@strašni dahija a sta je sa Hajrinog djipa?
AHAHAHAHAHAHAHAHAAA ajmo po lijekove brzo u apoteku pritisak vam je skocio....haha cuj do ukidanja RS hahahah sto bi oni to zeljeli najvise, al ne ide to tako...i to opet ove profiterke se javljaju...pricaju o nekom postenju i tuzi, a na tome su se nakrale para pa imaju stanove po 100m2 i sta sve ne..ali ne sve vec vladajuci clanovi njihovih organizacija...
vlasi su dobro uzeli furseta, vidi se po komentarima ovdje i za to je najvise kriva kukavicka politika sda, prvo njih uz zid pa onda ocistiti Bosnu od gamadi. Dosta je bilo zayebancije sa bakirom i samoproklamovanom elitom.
@nosilaihdrina ja kad vidim da si mi ti nesto komentarisao samo ti stavim minus i idem dalje, ne trudi se ne pada mi na pamet da citam ili gledam bilo sta sto ti postavis haj sad razguli
Ову горњу слику треба показати просјечном "западном" човјеку, вјерујем да би се "сложио" са оним што желе ове талибанке.
Ove sa ReyBan naočalama sigurno su kamuflirani Best Warriors.
У јеку свјетске борбе против исламског тероризма, неке женетине из дијела државе из којег се највише регрутује ИСИЛ-оваца из Европе дробе како ће нешто бити доведено у питање. Муслимани дефинитивно нису нормални.
Alah je kaznio Bosnjake tako sto im je oduzeo razum i nagradio Srbe tako sto im je dao pola Bosne!
Јебо ти такву награду, кад муслимана у Европи има да сви стану под шимшир, и ми смо курчеве среће да граничимо баш са њима, и увијек нам је намијењена улога да им стављамо брњице.
PRIKAŽI ODGOVORE (32)
+ - moglo bi se to lahko desiti....
Lahko fuj jebote lahko!!!
fuj jebote teško....
Tako je, biće rata, situacija je ista kao 1991., samo je ludjaka Rašu zamjenio ludjak Mile. Rat je neminovan, pokušaji dogovorit se sa bivšim zločincima i njihovim novim sljedbenicima je završila neuspješno. Što prije to Bosanci i hercegovci shvate, bolje ce im bit.
Nema rata, to je prošlo, sada samo po demokratskim principima.
NinoBelovSRB@ razumljivo je da se bojite
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
ahahahahahaha ovi prijete žestoko ahahahaha
Žene pod punom ratnom opremom krenule na BanjaLuku.