Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad nisam lose pisao za Ruse, cak sam ih nekad u nekim stvarima podrzavao. Jako puno muslimana zivi u Rusiji, pa sam i tu vidio neke poveznice. Sjecam se kad su trazili od nas da se ne izveze municija u Ukrajinu, i zbog dobrih odnosa mi to nismo uradili, ima i drugih primjera. Samo ovo sto rade zadnjih godina protiv Bosnjaka je otvoreno neprijateljstvo, a to su potvrdili kad su ulozili VETO na rezoluciju o Srebrenici. Podrzavaju nelegalni referendum, pljuju po OHR-u, protiv su Ustavnog suda
non stop rovare i daje izjave protiv Bosnjaka, a ja ne pamtim kad se njihov ambasador sastao sa nekim od pro-bosanskih politicara. Lik samo visi po srpskim slavama, zdere, pije i srbuje. Ja zaista iskreno mislim da je vakat da se potpuno okrenemo od njih kao sto je to Crna Gora napravila.
Neka su u dupe zabiju oni par miliona BAM jabuka sto se izveze u Rusiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A i ovi ljudi nikako da shvate da je svako pitanje predmet interesa...nekakva pravda, pravo, moral, ne bitno o kojoj situaciji pricamo su samo sporedne...
Svi koji djeluju anti ustavno te protiv interesa BiH kao države trebaju biti smijenjeni te procesirani. Države koje rade protiv interesa BIH treba da snose kao prvo diplomeatske te sve moguće ostale posljedice. Kao prvo opozivanje ambasadora te reviziju bilateralnih odnosa. Zar uopšte treba govoriti tj argumentovati očigledno?
„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“ -„Laž je srpski državni interes.“ -„Laž je u samom biću Srbina“. -„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“ -„Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž
glupan,e moj glupane gde sve te ''mudrosti''povata?:-D
@mirkas072 ,pohvata
nek se tuzba i revizija zove kao himna tuzenog i nek bude tako!
rus ko rus, smece ko smece i nisu vrijedni pomena.
Do kada će Rusija pokrivati sva srpska zla počinjena na ovim prostorima bez obzira na argumentaciju??' Ostatak svijeta bi im trebao oduzeti pravo veta i kao relevantno uzeti samo istinu.
Ne razumijem zašto se "Srbi" i Srbi toliko gicaju i otimaju ako nema krivice. Svaki sud će ih osloboditi ako nisu krivi i stvar riješena zauvijek.
miso,mujaga,jbga ako je i od vas previse je lazi:-D
Nije problem ni revizija, ali kad će ta istina da bude i za srpske žrtve? Zašto se u svijet stalno šalje slika da su jedine žrtve Bošnjaci? Krajina je opljačkana, spaljena, civili su kasapljeni, masovne grobnice su pronađene... Gdje su optužnice protiv HVO, HV (HR)? Krstičević i Gotovina su harali srpskim opštinama u Krajini
@kralj_Milan Drugo, zašto se istina ne piše od početka rata? Ko je kriv (čije želje su dovele do sukoba), ko su prve žrtve itd. Stalno se istina piše o Bošnjacima u ime cijele BiH. Zašto "multietični" Bakir neku tužbu nad Srbima ne pokrene?
@kralj_Milan nema to veze. Mislim niko vs nije tjerao na genocid. Kakve prve žrtve kakvi bakarić. Rat počeo u ravnom.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Kako dobro receno, bas ANTICIVILIZACIJSKI pokusaj. Boje se istine.
Mene samo zanima sta je sljedece? Prosao referendum, proci ce i situacija oko tuzbe? Sta je sljedece? Treci entitet ili ce smisliti nesto drugo?
Usput, naravno da ide podrska za zrtve genocida.
Broj penzionera u januaru 2017 godine FBiH 462.933 RS 254.074 Broj zaposlenih u FBiH 480.531 RS 286.766 Najniža penzija za FBiH 326,17 KM , Zajamčena 434,90 KM i najviša 2.174,48 KM. RS 174,44 KM a najviša 1.792 KM Prosječna neto plaća FBiH 861 KM RS 833 KM
E tu je problem
Broj zaposlenih i Penzionera u FBiH 950 000 u RS 530 000 50% u Srpskoj nisu ni zaposleni ni penzioneri a vlada bijela kuga 40 % uFBiH nisu ni zapsoleni ni penzioneri a vlada iseljavanje i širi se kuga MA JESUL ovo oni što NIAKD NA IZBORE NE IZLAZE ?? Kakve veze sa državom imaju, nit su zaposleni preko sekretara nacionalne partije nit primaju peMziju od države !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliko god bila teska istina Rusija je jako puno stvari uradila protiv Bosne i uvijek bila na strani Srbije cak i kad je bio genocid u Srebrenici , zato me cudi veliki broj Bosnjaka da jos podrzava Putina i da je protiv Amerike . Realnost je da nije Amerike i Nata , Cete bi uz pomoc Rusije odmah napale , ali fala bogu 99 Nato Bombardovanje je slomilo industriju Srbije kao i sadasnje ubrzano naouruzavanje Albanaca i Hrvata , tako da ima balansa na Balkanu jer da nije balansa cete bi napale
To je to, ali balije su balije, oni i dalje pišu po klixu "živio brate putine". To je najgora vrsta ljudi, gora od najgorih četnika. Klao bi ih bez imalo razmišljanja.
@thegamer3 nema od toga ništa, glupi baljo to zaboravi za sedmicu.
Naravno da je bitno da sud prihvati zahtjev za reviziju i donese odluku, pa ma kakva ona ponovo bila, ali je najbitnije da se zrtvama, koje su u ovom slucaju najbitnije ne uskrati pravo na trazenje pravde. Ovo pogotovo sto RS i Srbija nisu pokazale nikakvu zelju za prihvatanje prve presude. Pa predsjednik Srbije prima osudjene ratne zlocince tako da je svaka daljnja rasprava o pojavi katarze medju Srbima pespredmetna. Uostalom PIC nema nikakve veze sa ovim.
Strah me da se Inzko nije jos probudio iz decenijskog sna
Raskinuti diplomatske odnose sa Rusima
neka revizije..........a poslje.....kakav god ishod da bude.........tisu misu.........
@JoseDeLaMata HALLLLOOOOOO..................... rekla sam neka revizije a sud ce da odluci ima li osnova ili ne !!! sta ti je danas ?
@mirrorce čuj sta mu je danas... Isto sta mu je od kad se rodio...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Laz je srpski drzavni interes. - Laz je u samom bicu srbina - Srbe je toliko puta u istoriji spasavala laz -„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urodene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.“