Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Robinsone svi znamo koju pravdu i kome idete uz dlaku...vi ste licemjerni i halapni,licemjerni za prvdu halapni za platu! toliko o pravdi,unistenja i prikrivanja dokaza o genocidasima iz srbije samo potvrdjuje da nema pravde ni za zrtve srbske fasisticke bolesne krvolocne bande ubica a ni drzavi Bosni i Hercegovini! sud pravde?! SUD SRAMA I KORUPCIJE! ZIVJELA FLORENCE HARTMAN! BOSNA4EVER!
Još da si i pismen pa bi čovjek makar pročitao to što laprdaš, ovako sam se iznervirao već poslije prve rečenice! Koji si razred?
ZRTVAMA DUGUJEMO OTETU ZEMLJU. I VAMA DVOICI IZMEDJU OSTALIH TREBA SUDITI.SVI VI PRIPADATE EVRPOSKOJ MASINERIJI KOJA UNISTAVA BiH
Draga gospodo trebate da znate da ;TE;zrtve o kojima govorite nisu ptiustili ni MLADIC ni Hadzic,nego su te zrtve-ZRTVOVALI , Izetbegovic , Tudjman i Mesic zbog svijh ;LICNIH; interesa uz veliku podrsku ,VAS,istih koji ste radili na rusenju i rasturanju najljepse \"drzave na balkanu YUGOSLAVIJE\"te sada zelite krivu [drinu] da ispravite sebe da ogradite i postenim docarate a postene ljude da okarakterisete kao zlikovce i nepozeljne osobe>kako bih oni platili svojim vla.zivotima ze vasa prljava djela.Trazili ste i sada gledajte\"ZIVJELA -REPUBLIKA SRPSKA
ok, OBJAVITE SRBIJANSKE PAPIRE KOJE IMATE i koji dokazuju srbijansku umijesanost u agresiju na bih, a posebno u genocid u srebrenici. u suprotnom vi ste saucesnici genocida!
Nista vi nama ne dugujete! Vi ste saucenici u Genocidu!