Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uzas,ovo je sve samo ne cist zrak,nocu vodu zavrnu,turbo folka sve vise a kulturne raje sve manje .Ovo je sve ali nije Rajvosa
pa vi samo mislite da je zenica u ku.r.cu
Hoće li ko dojaviti kolika je radioaktivnost u zraku u Sarajevu?
pa \"proradile\" ove silne firme sto ih Niksic i crveni kmeri otvorili
Zrak u Sarajevu bio je najčistiji u ratnom periodu. Čime nas danas truju vjerovatno se nikada neće saznati.
Sve mi je jasno u ovom testu, osim jednog. Nisam znao da se zrak siri na hladnoci a skuplja na toplini. Kad vidim svoga profesora, reci cu mu glup si jer si me pogresno ucio.
UMRITE TURCI U SMOGU. HA.HA.HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ma baš nas briga za zrak mi imamo apartmane po Bjelašnici, Vlašiću vile na Poljinama, stanove po Dubrovniku , Makarskoj,Trpnju,vikendice po Doljanima, Boračkom i šofere da nas voze kad hoćemo da malo promjenima zrak. VEZA SA SERVEROM JE RESETOVANA dobro ste.
slobodu sto nam je dedo Alija omogucio...
Mi u zenici protestujemo protiv zagadjenja 22.12.2012. u pet do 12. Pridruzite nam se u isto vrijeme u Sarajevu. zajedno smo jaci PS Sve naravno ako planeta prezivi 21.12. :))
Budale!
Udisete ono sto i zasluzujete
Iskreno, do unazadjenog mentaliteta je sve. Morate se promjeniti, sve sto ste do sad mislili, recite sebi da je to njesra, i sve naopako razmisljajte, odmah cete se obogatiti.
Hahaha ja novinara i bal.ege cuj ovo \"Zrak ima osobinu da se širi na hladnoći i skuplja na toploti.\" Dokazi mi ovo i imas Nobelovu nagradu, srusi covjek sve moguce zakone termodinamike u jednoj recenici hahahahahaha Ako nista posavjetuj se sa wikipedijom il googletom prije nego sto ispadnes gl.u..p. Nije ni cudo sto vas sa zurn.alistike narod smatra n.a.jg.lu.plj.im.a a tako i vas fax F_P_N Faku.ltet pr.opalih na.uka, kad covjek vidi kakvi ih nea.n.der.ta.lci predstavljaju. Blatite i profesiju i ono malo ljudi sto nesto znaju u vasoj profesiji. Pozz..... Cek jos jednom hahahahahhahahahahahahahaha (plač) p.s. vid cenzure na pominjanje njihovog nazovimo faxa
RAJVOSA DISMR KO POLJSKA HALA
TO NAS AMERIKANCI PRAŠE NEKOIM HEMIJOM JE.BO IM BOQ MAT3R
govorio sam ja da nam ne treba Bajaga sa svojim albumom \"Daljina, dim i prašina\". Al eto vam ga sad!