Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je postaviti citat Alije u centru Sarajeva hebo opremu i vatrogasce.
hocel opstina kupovat helikoptere ili drzava? neg treba i bilborde led postaviti da vam bode oci na svakom koraku,dok neiselite vas 5% kolko vas ima. Znas da je 8 od 9 opstina sda u Sarajevu? to su ruke naroda tu trojka moze da pjeni samo
@fbUser1571384906 Zato što tamo di najčešće gori znamo koji su to predjeli BiH i ko tamo čini većinsko stanovništvo...poruka je jsana; be nam sa za bilo šta gdje MI nismo većina!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako ceno kupitu auto za Seku, Bajeta, Reisa, Komsica i ostalih hiljadama uhljeba. Kina nena ovoliki vozni park.
Ne kmecite vise ko vam brani da kupite helikopter
Neka ima za regresa uhljebima, vatru ne treba ni gasiti, cekat ce nove gemeracije 100 godina da izrastu nove šume.
Zar nije Sejdo potpisao sa amerima nekakve četiri leteće kante tipa UH-1H II? Ništa od njih,nema se šuški.Valja čekati novu sadaku.
Hebe se Sda i Hdz za požare i opremu i što Bosna nema nacjonalni stadion
Zato imate nekakvo kamenje po Sarajevu sa izmišljenim i planiranim citatima , možda kamen najbolje gasi vatru 😂😂😂😂😂
@CroMatrix *plagiranim
E IMAJU RESPIRATORI ..AERODROMU LAGERIVANI PLACENI CCA 12000000000 KM POMOC.....MOZE SE VODA USISAT I ONDA S NJIM SE PRSKA IZ VAZDUHA...
Ljepse je vidit 10 novih Audija A8 ispred parlamenta. Zar vam nije zao da se El Bake voza u auto starom 2 godine 🚙
Zar mi imamo vojnu opremu?
Al zato je vozni park,Vlade BiH,sve noviji.Pametnom dosta
sjesti i plakati
Jedva su i zemaljske, kamoli zracne. Toliko o tome da su dijasporci skupili hediju i kupili vatrogasni kamion i opremu opcini Maglaj, dok su ovi bili preoptereceni turskom izgradnjom djamije nazvane prema nekom turcinu u po Bosne i Hercegovine.
Vazno je da je BiH duboko podijeljena zemlja, by Covke
Funkcionalne i ozbiljne OS BiH nisu moguće sve dok u BiH postoje politike secesije i razgradnje države BiH, kao i politika impotentnosti i nesposobnosti. Svakome je jasno koja je koja, i sve tri su podjednako opasne za državu BiH i OS BiH. U situaciji kada Bošnjak, ministar odbrane ne smije mrdnuti bez da pita zamjenike, dok zamjenici veoma uspješno provode politike svojih stranačkih šefova napredak u smislu reformi nije moguć
Prijedlog za rješenje problema: obučite AQmegu i Rambeta da upravljaju paraglajderima, dajte him po kàntu vode i nek' hletaju okolo.