Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tačno su pogani do kosti. Juče ga rušili danas se njime hvale i svojataju ga, nakon što su ga drugi obnovili. Smijati se ili plakati?
I dalje ne kontas?
Pitaj ih da se spojiš sa njima pa ćeš ti skontati.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dajte onaj novi video tenkovskog granatiranja progurajte da cijeli svijet vidi jer na index.hr nije nikako ni objavit...
I Bugojno je legitimni vojni cilj, Ujkane.
jadno je da se pozivaju na Franjevce a rade sve suprotno od onog što Franjevci zagovaraju stoljećima
Njihovo je naslijedje ono kad je srusen.
Cilj svega ovoga je ulazak BiH u EU! Izmedju ostalih koji rade na tom poslu je i Zeljana, i ona taj posao radi odlicno! Svi vi koji ste zapjenili se ponasate kao da ste vi izgradili taj most. Ili mozda se osjecate znacajnijim ljudima ako izrazite proteste zbog necega u sto se razumijete ko Mara u kriv ..rac.
Seljancica koja nema veze o životu. Treba je vratiti u kamenjar gdje je nikla.
Nista novo od vjernog sluge HDZ-a.
ovo samo pokazuje koliko su nasi politicari nesposobni (vlast i opozicija), vjecito stoje na mrtvoj tacki i cekaju na strance, dok druge strane iz temelja mijenjaju stvari u svoju korist... most je odlican primjer, srusis ga i dodjes do tacke kada se ponosis njime.... e crna sda-trojko-osmorko uci i gledaj kako unistavate nam BIH, vise vi nego njeni neprijatelji
Hrvatski lobi je u mogučnosti da centrima moči iznese svoje viđenje situacije u bih.da bogdom bh vlast sa jedinstvenim.stavom nastupi u ime svih naroda u bih..ovako svako lobira za sebe i to lobiranje masno naplačuje.onaj ko institut a reg u magazi iz kanade zajebava se ili komšičevi što su u njemačkoj zabranili visokom predstavniku dolazak ko nešto lobiraju za bih.država treba jačati a ne udruge koje je kupjau
Leo ako su "pogani" do kosti imali su od koga nauciti!! "Sto vira za 100 lira.
Kakvi crni Hrvati most je defakto dejure most gospodina Safeta Oručevića stare Mostarske liske i provalnika on posjeduje moć kao David Copperfield prikaže most učini da nestane sinagoga ma umjetnik čovjek.
Hvalila se onim sto su srusili...
mogao je doći i onaj što je ispalio granatu..
Dobro kaže Leo000-Tačno su pogani do kosti. Juče ga rušili danas se njime hvale i svojataju ga, nakon što su ga drugi obnovili. Smijati se ili plakati? Probosanski političari moraju još mnogo učiti od UZP-ovih i četaljskih zlikovaca.
Sta je sporno??? Predstavila je most kao simbol pomirenja a ne kako su mediji manipulisali kao hrvatsko nasljedje.E sad ovi fildzanci koji ne zele pomirenje i usput ne citaju tekst neka lupetaju.
Šta drugo očekivati od ove ustaške ofajle?
Zmija je lijepa rijec kakva je ovo pogan
Godinama govorili da ga nisu srusili i sad kad se pojavio snimak, ni rijeci o tome