Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zovko ebote sva UZP sestorka
Bosna ce krenuti naprijed kada tebi zmijo kamenjarko i tvojim istomisljenicima jasno i za sva vremena zabranimo da lazete o Bosni.
treba tebi dobrekite dal federalne ili neke druge nebitno...
Samo još ova glavata kobila,kamenjarka treba da se udruži sa ljubicem i da zajedno zapjevaju usred evropskog parlamenta.Mozete pjevati koliko hoćete ustaško smece,džabe vam je.Ponizavate te ljude koji vas slušaju naricanjem o jednom istom. Sreća vam je da su ljudi kulturni;davno vas je trebalo nogurati iz tih institucija.
Ne postoje više tri zajednice. Treća je spala na par stotina hiljada ljudi, ili ubrzano spada. Ako je treći entitet bio neprihvatljiv dok vas je bilo pola miliona draga Željana, svakako nije postao prihvatljiv sad kad se ubrzano približavate brojnosti osrednje nacionalne manjine.
Željana Zovko ja BIH tebe koko :)
E zbog toga 07.10. Zeljko Komsic
E zbog toga 07.10. Zeljko Komsic
Ja smatram da je najoptimalnije rjesenje za BiH okrupnjavanje opcina i redefiniranje njihovih granica i nadleznosti, te snazna decentralizacija entiteta i sveukupne drzave jer nije korektno svu gospodarsko-politicku moc stacionirati u Sarajevu. Srednju razinu vlasti - zupanije - treba ukinuti, a s vremenom razmisliti i o ukidanju entiteta kako bi se smanjio nepotrebno glomazni i rastrosni birokratski aparat, pa onda te novce lijepo temeljem decentralizacije iskoristiti za razvitak opcina.
Jadan je njezin covjek pa mora slusati glupacu citav dan.
Moze teritorijalno preuredjenje gdje ce genocidna tvorevina biti ugasena. Moze i ukidanje konstitutivnosti. Samo dajte
Može, ali RS ne da i neće dati.
Jah!
Može nikakav problem , kad date vi srbima u hrvatskoj federalnu jedinicu i platite im oštetu za Jasenovac i ostale logore a kad Srbiaj da Sandžaku federalnu jedinicu tada će te i vi dobiti vašu Poskokland
Prepao sam se da treba povratak izbjeglica, kažnjavanje ratnih zločinaca, oporezivanje kockara, hvala Bogu pa je federalizacija problem. A kad je Aija Izetbegović predlagao asimetričnu federaciju, dakle federalizaciju, to nije valjalo nego je vrijedilo 500 000 mrtvih i 7-8 miliona raseljenih u SFRJ? Na kojem stećku piše ime te "federacije"?