Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka stranka ista. Šaltaju deset oprdanih starih prdonja s pozicije na poziciju. Mladi stručni i pametni mogu lijepiti plakate i skupljati potpise.
Daj srbinu vlast, hrvatu mast a bosnjaku tamburu i zenu. I tako je vjekovima...
Nije ovo ministar nego retardinjo ko da je retardiran
Bosnjaci pune budzet a srb i cro trose na stranacku elitu
i ovaj reptil s funkcije na funkciju
Ovaj Tegeltija je ministar finansija, a Hrvat Đakula vječni i nesmjenjivi direktor agencije za indirekt. poreze. Kako će ovi da nas opelješe? Onaj fosil Bevanda je Srbima izašao u susret i isplaćivao im svo vrijeme trećinu prikupljenih prihoda, a trebao je tek četvrtinu indirektnih prihoda jer se nominalno trebalo uplaćivati entitetima prema potrošnji - u RS je potrošnja 24%, a u F BiH 76% - tako se RS-u daruje ili poklanja cca 500 miliona KM na godišnjem nivou.
Kemala Čauševića SDA lopovsku perjanicu zamjenio je Džakula HDZ lopovska perjanica koja je kao VD direktora suvereno vladao 20 god. Sada će Dodik do sudnjeg dana. Bošnjaci koji ćine 52% stanovnišva i koji najviše uplaćuju poreza i koji doslovno hrane svoje mrzitelje nemaju nikakvog dodira sa finansijama. Mrzitelji samo vole pare od onih koje mrze...dobro upamtite ljude koji su im to omogućili pa im opet sadomazohisti dajte svoj glas...
Isti su oni....sve za narod i nesto u svoj dzep
što gori to bolji najgori mandatar u istoriji avanzuje li avanzuje,to nema niđe u svijetu....
djeco bjezite u njemacku
Ma ja,u UIO lakše postat još bogatiji,ili lakše ukrast
Ovaj lik je dokazani neradnik i uhljeb. Najgori predsjednik najgoreg vijeca ministara u historiji BiH......nek ga Dodik zaposli u svojoj firmi ili na imanju i nek mu tamo daje platu
Kad stupi na posao zaključajte banke i bacite ključdok mu mandat traje.
HDZ da se odrekne UIO??? e da vidim i to
HDZ da se odrekne UIO??? e da vidim i to
Lakse se ljudi s heroina skidaju nego s budzeta.
S funkcije na funkciju!!! Bravo lešinari!!!
Sada se jasnije na sta cilja Dodik! Na pare od UIO! Samo to moze spasiti njegovu kriminalnu organizaciju SNSD.