Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veci je problem sto komponentu Armije BiH iz rata niko vise i ne spominje, a o odlikovanjima da i ne govorimo. Podijelili ljiljane uz par istinskih heroja, uglavnom podobnima (primjer pomocnik nacelnika za finansije 3 korpusa,itd.), a ostali se i ne spominju, vec podrumasi dolaze na obiljezavanje godisnjica i slikaju se sa cvijecem pored na stratistima i spomen obiljezjima. Ne bi bilo lose jednu reviziju ljiljana napraviti
Jel Komšić bio na svečanosti,pitam iz radoznalosti?
ŽIVJELA JEDNA I JEDINA,NAMA NAJDRAŽA...HRVATSKA REPUBLIKA HERCEG BOSNA
jakog skupa 50 ljudi
doso da odlikuju uzp
Pa ovi novinari da ne pisu stalno o njemu nebi nas lik ni spomenuo
Još da su mu postavili jedan transporter pa da skakuće....gdje bi mu kraj bio
Jao ko je nama komsija!
jbt, ovaj dijeli medalje i ordenje sakom i kapom. uskoro ce ih svi imati i biti bezvrijedni.
Da li je ovo još jedan, sudski prihvatljiv dokaz, da je RHrvatska uceštovala u agresiji na RBiH u okviru UZP?
samo vukojebine obilazi
Dosta vise ovih privatnih posjeta ..... stavrno je to jadno ..... kao predjednik svoje drzave , mozes doci samo na poziv ovlastenih organa u posjetu BiH .
Nije ti ovo Hrvatska Srbine Milanovicu. I tebe I Sve tamo oko Listice do caplnine
Vlast je skup ludjaka nasljednika mahnitih ljudi koji su 1990-e izabrali nacionalne stranke iako su znali da ce se zbog toga zaratiti po ex. Jugoslaviji.
Jeli dodiga odlikovao
Do kraja mandata će odlikovati sve pripadnike HVO-a. Predlažem da odlikuje i Febu.