Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj ti svoju drzavu,najveca ste sramota u EU
Zorangutan je spustio rep , izgubio izbore , džaba si Zorangutane glumio desničara ,pročitali te Hercegovci pa plebiscitarno glasali za HDZ.
Ali je ipak u EU, Sengenu, eurozoni, NATO, bezvizni rezim za USA, itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Al mora djubre spomenuti kako su HVO i ARBiH bili na ivici sukoba i na sjeveru...mislim kakav džukac srpsko-ruski
Da, bili su na ivici sukoba, pozdrav od svjedoka tih burnih događanja.
Dadler, da ti nisu dopturili oružje preko save, i pružali topničku podršku i te 1993 iz Orašja i Slavinije, k moj bi ti išta obranio.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kad se spomenik na Husinu pravio nisu htjeli staviti poginule Bisnjake na spomenik, a koji su poginuli u tim jedinicama. Tek pod pritiskom javnosti su ih stavili odvojeno.
kakva sluzbena posjeta a seta se po BH
Kako napisa Tahir Pervan u Čavkarica Vrata pakla. 4 laži u BiH u bivšoj YU, da su muslimani nacija u BiH, da su katolici Hrvati, da su pravoslavci Srbi, da su komunisti njom vladali. Najveće i najpogubnije laži, koje su skupo koštale BiH, u periodu 92-95 god.
Kakva je posjeta predsjednika druge države u par sela oko Tuzle ? Zar predsjednici ne dolaze u posjetu predsjednicima i u glavni grad ? Zamisli da Vučić posjeti neko selo kod Vukovara ili Knina u kojem žive Srbi, to bi bio skandal.
A šta bi trebao trabunjati sa šefom, koji je to predsjednik se s njim susreo i 25 godina
U istoj katedrali piše Hercegovci katolici. Kako to objašnjavaš BIH3Regije, osim ako su Hercegovci narod ili je to možda regionalna pripadnost.
Isto tako Zoki , stav ogromne večine Bošnjaka , Bosanaca i Hercegovaca , je da je ovo zemlja koja treba da ide u Eu i Nato , i da te retrogradne ideje Srednjeg vijeka ( legitimno i td) treba napustiti i u skladu sa Eu presudama urediti odnose za sve njene stanovnike , ..😜🆕🇧🇦
nemores kod sebe vise prdit pa doso vama
Možel kako bez NS smradu
Dabei se kako dogovorit bez baš al neide ahahah
e cuj ceka se lik dosjetio
Hrvati su naše komšije, naši Bosanci i Hercegovci. Pitanje izbora članova mora riješiti politika, a ne ulica. Ti Zoran uvijek s ulice dobaciješ. Ne želim kvariti odnose s bilo kime, ali ako je postojao prijedlog da se članovi biraju u Parlamentu, što se to nije usvojilo. Ali da nam uz kravu ode i tele, nema smisla.
Zoki je već ušao u legendu. Najprije me bilo strah od njega, pa sam ga mrzio, i sada nakon skandala oko izbora u Hrvatskoj rado bih glasao (kad bih mogao) da bude vječiti predsjednik.
7 % vas ima ovdje. Šaka jada !
Kakav idiot od politićara,da li je Hrvatska spala na ovakve politićke primitivce.
Pozitivna stvar je da velika većina naroda Hrvatske veze nema sa pojedinim političarima i strankama po pitanju Bosne i Hercegovine.